Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigar u zoo vrtu ubio jednu ženu, druga teško povređena

Jedna žena je nastradala, a druga je teško povređena u napadu sibirskih tigrova koji su se dogodili kada su izašle iz svog automobila u zoo parku u Pekingu pošto su se posvađale, preneli su kineski državni mediji.

Tigar je teško povredio ženu u subotu kada je zbog svađe izašla iz privatnog automobila u pekinškom parku divljih životinja Badaling, dok je njena prijateljica nastradala je pošto je napustila vozilo da joj pomogne, kada je na nju skočila druga životinja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U automobilu su bili još jedan muškarac i dete, ali oni nisu povređeni u incidentu.

Vlasti oblasti Janćing potvrdile su na zvaničnom blogu da se napad tigrova dogodio u parku, u blizini Velikog kineskog zida. U saopštenju je navedeno da je povređena osoba na lečenju.

Posetiocima je dozvoljeno da voze sopstvene autombile kroz park divljih životinja, ali im je zabranjeno da napuštaju vozila u određenim delovima.

U parku divljih životinja odbili su da komentarišu incident, ali su saopštili da je park zatvoren na dva dana, jer su prognozirane jake kiše.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tigar usmrtio ženu u zoo parku u Kini

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2016

Jedna žena je nastradala, a druga je teško povređena u napadu sibirskih tigrova koji su se dogodili kada su izašle iz svog automobila u zoo parku u blizini Pekinga pošto su se posvađale, preneli su kineski državni mediji...Tigar je teško povredio ženu u subotu kada je zbog svađe izašla iz...

Nastavak na N1 televizija...

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR U KINI: Tigar u zoo-vrtu u česljusti odvukao ženu i ubio je

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016

...Tigar je teško povredio ženu u subotu kada je zbog svađe izašla iz privatnog automobila u pekinškom parku divljih životinja Badaling, dok je njena prijateljica nastradala je pošto je napustila vozilo da joj pomogne, kada je na nju skočila druga životinja..U automobilu su bili još jedan muškarac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.