Izvor: Danas, 19.Jan.2011, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teheran spreman za rat

Iran ne strahuje od strane invazije jer svetska javnost neće dozvoliti rat zbog nečega (nuklearnog oružja, prim.aut.) što ne postoji. To ne znači da za rat nismo spremni. Na ludački poduhvat odgovorili bismo odlučno - izjavio je sinoć, u razgovoru sa srpskim novinarima, zamenik ministra spoljnih poslova Irana Ali Ahani.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Iran: Kosovo je Srbija, Zapad je licemeran

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2011

Zamenik iranskog ministra inostranih poslova Ali Ahani, čija zemlja nije priznala Kosovo, izjavio je da će Teheran nastaviti politiku kakvu vodi u odnosu na Balkan...Upitan da li postoji mogućnost da Iran prizna nezavisnost Kosova, Ahani je odgovorio da je Teheran, što se tiče Balkana, "uvek sledio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.