Sušene Sankcije iz Rusije

Izvor: RTS, 20.Feb.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sušene "Sankcije" iz Rusije

Novi suhomesnati proizvod, kobasice "Sankcije" odgovor su ruske male privrede na evropske sankcije. Prave se od mesa proizvedenog u Rusiji i namenjene su samo ruskom tržištu.
Mesara iz grada Kronštata pravi delikatese od mesa - uvoznog, evropskog. Sankcije su ih pogodile, ali nisu sedeli skrštenih ruku.

Napravili su kobasice "Sankcije" i pokazali da mala privreda može imati korist od sankcija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koje je Evropska unija uvela Rusiji zbog krize u Ukrajini.
"Prošle godine, kad su nam uveli sankcije, rešili smo da uzvratimo - da od te reči, nove za nas, napravimo nešto pozitivno. I ukusno", rekao je direektor mesare u Kronštatu Dimitri Jefimov.
Zanimljivo je što jedan element sankcija ipak smeta "Sankcijama".
"Prešli smo na domaću svinjetinu, iz Voronježa i Lenjingrada, i sve možemo da nabavimo ovde - osim začina. Njih i dalje uvozimo. U Rusiji ne raste biber", kaže Jefimov.
Kažu da su sušene "Sankcije" samo početak. Neće moći da ih izvoze u Evropu, ali je domaće tržište više nego dovoljno. Da izgledaju ukusno - izgledaju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi! Napravili kobasice "Sankcije"

Izvor: Mondo, 20.Feb.2015

Suhomesnati proizvod, kobasice "Sankcije" odgovor su ruske male privrede na evropske sankcije. Prave se od mesa proizvedenog u Rusiji i namenjene su samo ruskom tržištu...Foto: screenshot, YouTube..Mesara iz grada Kronštata pravi delikatese od mesa - uvoznog, evropskog. Sankcije su ih pogodile, ali...

Nastavak na Mondo...

Ovo je ruska kobaja, a zovu je "Sankcije"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2015

Suhomesnati proizvod, kobasice "Sankcije" odgovor su ruske male privrede na evropske sankcije. Prave se od mesa proizvedenog u Rusiji i namenjene su samo ruskom tržištu...Mesara iz grada Kronštata pravi delikatese od mesa - uvoznog, evropskog. Sankcije su ih pogodile, ali nisu sedeli skrštenih ruku...Napravili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.