Smrt stiže s neba: Turci i Rusi desetkuju džihadiste, 22 ubijena

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt stiže s neba: Turci i Rusi desetkuju džihadiste, 22 ubijena

Turski ratni avioni gađali su odredišta Islamske države u Siriji i tom prilikom ubili 22 džihadista takozvane Islamske države.

Takođe, Turci su potvrdili i da su avioni Vojske Rusije pogodili uporište džihadista pored grada Al Bab, koji je pod njihovom kontrolom, prenosi Rojters.

Kako je navedeno, u prethodna 24 sata ruski avioni su uništili i uporište ID u oblasti osam kilometara od Al Baba.
Pogledaj vesti o: Turska,   Sirija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NOVOGODIŠNJA AKCIJA: Ubijeno 22 pripadnika IS u poslednja 24 sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2017

Uništeno i uporište IS..Turski ratni avioni gađali su odredišta Islamske države u Siriji i tom prilikom ubili 22 džihadista IS, dok su avioni ruske vojske pogodili uporište džihadista pored grada al Bab, koji je pod njihovom kontrolom, saopštila je danas turska vojska, prenosi Rojters...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.