Seif Gadafi otkrio da je Hamis živ

Izvor: S media, 24.Nov.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seif Gadafi otkrio da je Hamis živ

Seif Gadafi otkrio je tokom saslušanja da je njegov brat Hamis živ nakon čega su nove libijske vlasti pokrenule poteru za njim, saopštio je neimenovani zvaničnik libijskog Nacionalnog prelaznog saveta.

Gadafijeva bivša snaha: Seif je perverznjak i nasilnik!

Tripoli odbija izručenje Al-Islama Hagu

Uhapšen Gadafijev sin Seif! (VIDEO)

Hamis Gadafi se navodno krije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stotinak kilometara južno od Tripolija, a on je u više navrata proglašavan mrtvim, prenose agencije.

Predstavnici novih vlasti tvrde da je Hamis opkoljen u Terhuni i da je njegovo hapšenje pitanje vremena. Potera je započela nakon što je Seif al Islam Gadafi, u zatvoru, priznao da mu je brat živ.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Al-Islam: Moj brat Hamis je živ

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2011

Saif al-Islam Gadafi otkrio je tokom saslušanja da je njegov brat Hamis živ nakon čega su nove libijske vlasti pokrenule poteru za njim...Hamis Gadafi se navodno krije stotinak kilometara južno od Tripolija, a on je u više navrata proglašavan mrtvim, prenose agencije...Predstavnici novih vlasti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Hamis Gadafi ipak živ

Izvor: Šumadija Press, 24.Nov.2011

Seif Gadafi otkrio je tokom saslušanja da je njegov brat Hamis živ nakon čega su nove libijske vlasti pokrenule poteru za njim, saopštio je neimenovani zvaničnik libijskog Nacionalnog prelaznog saveta.

Nastavak na Šumadija Press...

Seif al Islam: Hamis je živ

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2011

Seif al Islam, nedavno uhapšeni sin Moamera Gadafija, otkrio je tokom saslušanja da je njegov brat Hamis živ nakon čega su nove libijske vlasti pokrenule poteru za njim

Nastavak na Večernje novosti...

Hamis ipak živ, Saifu odsekli prste?

Izvor: Glas javnosti, 25.Nov.2011, 07:16

TRIPOLI - Najmlađi sin Moamera Gadafija, Hamis je živ, izjavio je..ministar odbrane novih libijskih vlasti. Hamisova smrt bila je nekoliko..puta objavljivana, a novu informaciju dobili su, navodno, od uhapšenog..brata Saifa al-Islama, javlja indijski Hindustan tajms...Navodno, snage Nacionalnog prelaznog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.