Saobraćajna nesreća uživo (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća uživo (VIDEO)

Momak se snimao u automobilu dok je vozio i pevao, a onda...

Foto: YouTube/screenshot

Trevis Karpenter, mladić iz Sjedinjenih Američkih Država, vozio je bezbrižno od Indijanapolisa prema Vajvoteru, ni ne sluteći da će uživo snimiti saobraćajnu nesreću u kojoj je upravo on akter.

Postavio je mobilni telefon na instrument tabli i snimao se dok je pevao. Ne može se reći da je bio dekoncetrisan tokom vožnje, niti je bio pod uticajem alkohola, ali ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je još jedna dobra lekcija svima da u saobraćaju svi akteri moraju da budu maksimalno oprezni.

Ipak, mogao je da vozi malo sporije, pogotovo što je padala jaka kiša, a kolovoz bio mokar.

"Vozio sam oko 110 kilometara na čas, što je dozvoljena brzina. Odjednom je drugo vozilo naletelo na mene", ispričao je ovaj momak, koji je imao priličnu sreću.

Cela nesreća zabeležena je na snimku



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.