SKANDAL U TURSKOJ Šef policije upucao čoveka u glavu

Izvor: Blic, 22.Avg.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U TURSKOJ Šef policije upucao čoveka u glavu

Zamenik šefa istanbulske policije Dželal Jilmaz snimljen je preko video nadzora kako ubija motociklistu iz pištolja!

Celoj situaciji je prethodila rasprava između motocikliste i njega. Na snimku sigurnosne kamere se vide njih dvojica kako se raspravljaju i započinju tuču, koju je uspelo da spreči obezbeđenje obližnjeg objekta.

Motociklista je seo na svoj motor i odvezao se, ali se ubrzo opet vratio i izvadio pištolj, za koji se ispostavilo da je prazan. Počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da se opet raspravlja sa okupljenim ljudim, s pištoljem u ruci. Kada je video da motociklista ima pištolj u ruci Jilmaz je takođe potegao oružje i u jednom trenutku rasprave upucao ga je u glavu!

Jilmaz se kasnije predao policiji i optužen je za ubistvo.

PAŽNJA: Video snimak je UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zamjenik šefa istanbulske policije ubio motociklistu nakon rasprave (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2015

ISTANBUL - Zamjenik šefa istanbulske policije Čelal Jilmaz snimljen je na video kameri kako pucnjem iz pištolja ubija motociklistu nakon rasprave...Ubistvu je prethodila rasprava između Jilmaza i motocikliste nakon koje se zamjenik šefa istanbulske policije fizički obračunao sa motociklistom...Motociklista...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.