SEKS SKANDAL Profesorka priznala da je spavala sa učenikom pošto je procureo selfi na kome je gola

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS SKANDAL Profesorka priznala da je spavala sa učenikom pošto je procureo selfi na kome je gola

Profesorka biologije Ešli Elizabet Zender (24) je priznala vezi sa učenikom pošto ju je javnost suočila sa eksplicitnim sadržajem, selfijem na kome je ona gola, a koji je procureo i svi u školi su ga videli.

Učenik (17) sa kojim je Ešli imala seksualne odnose rekao je da ima njene nage fotografije jer mu ih je ona poslala. On je takođe priznao da su njih dvoje u emotivnom odnosu već nekoliko meseci, tačnije od maja.

Pošto je priznala da ima veze sa eksplicitnim >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sadržajem i da je u vezi sa učenikom profesorka je dala otkaz.

- Priznala je da je namerno slala svoje gole fotorgafije učeniku, iako je znala da to ne bi trebalo da radi, kao i da su imali seks - rekao je advokat Nik Sosias.

Ešli se u ponedeljak pojavila na sudu gde su je suočili sa optužbama za nedostojnu vezu sa učenikom, i puštena je uz kauciju.

Američke škole su se u poslednjih nekoliko meseci suočile sa velikim brojem seksualnih skandala.

Profesorka Meri Fejt Mekkormik uhapšena je prošlog meseca zbog optužbi da je imala seks sa trinaestogodišnjim učenikom. Ona, inače majka jednog deteta, bila je optužena da je imala tromesečnu aferu sa tinejdžerom, koga je kontaktirala preko društvenih mreža.

Nešto ranije, ovog meseca, profesorke iz Luizijane, Šeli Dufren i Rahel Respes optužene su za “trojku” čiji je akter bio uz njih dve i njihov učenik, tinejdžer.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

GOLIŠAVI SELFI otkrio mračnu tajnu pohotne učiteljice

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Nastavnica biologije Ešli Elizabet Zender (24) je imala seksualnu aferu sa jednim svojim učenikom, ali niko za to ne bi saznao da njen golišavi selfi nije počeo da kruži po školi...Ona je o tome obavestila svoje nadređene u srednjoj školi Pasadena u Hjustonu, tvrdeći da su se učenici dokopali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.