SAD: Spremali ga za mrtvačnicu, on se probudio

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Spremali ga za mrtvačnicu, on se probudio

Tomas Senkomb (46) iz Milvokija, koji je proglašen mrtvim, došao je sebi i počeo da se pomera dok se medicinsko osoblje pripremalo da ga odnesu u mrtvačnicu, piše "Njuzer".

Sve je počelo u utorak, kada je Tomasova devojka, zabrinuta što se on ne javlja na telefon, pozvala Hitnu pomoć. Tomas je pronađen u svom stanu, na podu kod kreveta, a medicinsko osoblje je navelo da je bio “hladan i ukočen”.

Bilo je toliko očigledno da je mrtav da nisu ni pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ga ožive i Senkomb je proglašen mrtvim.

Nadležni su pozvali njegovog brata da mu saopšte loše vesti. U tom trenutku, medicinsko osoblje je stiglo da preuzme telo i odnese ga u mrtvačnicu. Senkomb je odjednom počeo da diše i da se kreće, piše AP.

Odmah je prevezen u bolnicu. Njegov brat kaže da se Tomas svakog dana sve više oporavlja, ali nije želeo da ide u detalje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.