Rusija poslala padobrance u Kirgiziju

Izvor: S media, 13.Jun.2010, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija poslala padobrance u Kirgiziju

Bataljon ruskih padobranaca stigao je danas u Kirgiziju, gde treba da pomogne u obezbedjenju ruskih vojnih postrojenja, javila je ruska novinska agencija Interfaks pozivajući se na bezbednosni izvor.

"Zadatak bataljona koji se spustio je da pojača odbranu ruskih vojnih objekata i da obezbedi sigurnost ruskih vojnika i njhovih porodica", dodao je isti izvor, prenosi Rojters.

Portparolka ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva, Natalija Timakova, izjavila je ranije danas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da će Rusija ponuditi humanitarnu pomoć i pomoći evakuaciju ranjenih iz Oša, ali da, za sada, neće slati vojnike u Kirgistan, što je juče zatražila prelazna kirgistanska vlada nemoćna da smiri etničko nasilje.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija poslala padobrance u Kirgiziju

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Jun.2010

Bataljon ruskih padobranaca stigao je danas u Kirgiziju, gde treba da pomogne u obezbedjenju ruskih vojnih postrojenja, javila je ruska novinska agencija Interfaks pozivajući se na bezbednosni izvor. "Zadatak bataljona koji se spustio je da pojača odbranu ruskih vojnih objekata i da

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Rusija poslala padobrance u Kirgistan

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2010

Bataljon ruskih padobranaca stigao je u Kirgistan, gde treba da pomogne u obezbeđenju ruskih vojnih postrojenja, javila je ruska novinska agencija Interfaks pozivajući se na bezbednosni izvor..."Zadatak bataljona koji se spustio je da pojača odbranu ruskih vojnih objekata i da obezbedi sigurnost ruskih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.