Renci: Borićemo se protiv terorizma zajedno sa Francuskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renci: Borićemo se protiv terorizma zajedno sa Francuskom

talijanski premijer Mateo Renci ponovio je danas da će se Italija boriti protiv terorizma rame uz rame sa Francuskom rekavši da je potrebno formirati pograničnu koaliciju kako bi se uništila Islamska država i "užasni projekat koji ona predstavlja."

Na sastanku sa francuskim predsednikom Fransoa Olandom, Renci je rekao da Libija mora biti prioritet, jer postoji opasnost da upravo ta zemlja postane najhitniji slučaj.

Oland je ove nedelje krenuo u kampanju za formiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << snažnije koalicije protiv Islamske države posle napaa 13. novembra u kojima je ubijeno 130 i povređeno više stotina ljudi.

On će danas otputovati na sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Moskvi, a već je razgovarao sa američkim predsednikom barakom Obamom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.