Putin razgovarao s katarskim emirom: Krizu bi trebalo ...

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin razgovarao s katarskim emirom: Krizu bi trebalo ...

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je s katarskim emirom šeikom Tamimom bin Hamad al-Tanijem.

Putin mu je rekao da stav Rusije ostaje da krizna situacija treba da se reši političkim i diplomatskim sredstvima, "u dijalogu", saopštio je Kremlj.

Predsedik Rusije i katarski emir su telefonom razgovarali i o saradnji Rusije i Katara, pre svega u oblasti ekonomije, trgovine i investicija, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rojters.

Dvojica zvaničnika razgovarala su i o međunarodnim pitanjima.

Saudijska Arabija, Egipat, Ujedinjeni Arapski Emirati i Bahrein presekle su u ponedeljak diplomatske odnose s Katarom, dok su se i Jemen, vlada sa sedištem na istoku Libije i Maldivi kasnije pridružili tim merama, pri čemu su obustavljene transportne veze.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Krizu oko Katara rešiti dijalogom"

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2017

Stav Rusije ostaje da krizna situacija treba da se reši političkim i diplomatskim sredstvima, "u dijalogu", rekao je danas Vladimir Putin, predsednik Rusije katarskom emiru šeiku Tamimu bin Hamad al-Taniju, saopštio je Kremlj...Putin i Al-Tani su telefonom razgovarali i o saradnji Rusije i Katara,...

Nastavak na BKTV News...

Trump o krizi u Zaljevu: Isplatila se posjeta saudijskom kralju

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jun.2017, 10:51

Istovremeno, Pentagon objavio da je američka vojska zahvalna za podršku koju joj Katar pruža. Kuvajt poduzima diplomatske napore kako bi riješio krizu na Bliskom istoku nakon što su Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrein i Egipat prekinuli diplomatske veze sa Katarom, zatvorili...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.