Premijer Slovačke najavio paket protiv mera štednje

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2014, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Slovačke najavio paket protiv mera štednje

Slovački premijer Robert Fico, predstavio je u subotu paket protiv mera stednje, u nameri da učvrsti podršku svojoj partiji SMER. "Posle godina štednje, dozvolite mi da vam predstavim paket pozitivnih finansijskih, ekonomskih i socijalnih mera, koji smo pripremili na osnovu uspešne fiskalne konsolidacije i boljeg prikupljanja poreza", rekao je Fico novinarima na nacionalnoj konvenciji svoje stranke. "Narod neće glasati za nas jer smo uspešno izveli fiskalnu konsolidaciju, već će glasati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za nas ako osete uticaj mera na svoje živote", dodao je Fico. Paket, najavljen dve godine pre sledećih izbora, vredan je 250 miliona evra godišnje i podrazumava, između ostalog više penzije i niže poreze za one koji manje zarađuju, preneo je AFP. O predlogu će glasati parlament, ali pošto Fico u njemu ima većinu, očekuje se da će biti usvojen.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Slovački premijer najavio paket protiv mera štednje

Izvor: Blic, 29.Jun.2014

Slovački premijer Robert Fico, predstavio je juče paket protiv mera štednje, u nameri da učvrsti podršku svojoj partiji SMER...- Posle godina štednje, dozvolite mi da vam predstavim paket pozitivnih finansijskih, ekonomskih i socijalnih mera, koji smo pripremili na osnovu uspešne fiskalne konsolidacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.