Izvor: Vostok.rs, 05.Maj.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Rusije potpisao je zakon o mnogostrukim kaznama za mito

05.05.2011. -

Predsednik Rusije Dmitrij Medvedev potpisao je promene zakonodavstva koje uvodi kazne od 25 hiljada rubalja do 500 miliona rubalja za mito. Ovo je šef države saopštio na sastanku sa generalnim tužiocem Jurijem Čajkom. Predsednik je izrazio nadu da će na taj način biti dat doprinos borbi protiv korupcije, čije granice i razmere ostaju preteće. Medvedev je napomenuo da je uvođenje mnogostrukih kazni za mito sasvim nova mera kažnjavanja. Po rečima Medvedeva, za neke ova mera može da bude značajnija nego lišavanje slobode, mada zatvor kao kažnjavanje ostaje.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Globalni terorizam se može pobediti samo zajedničkim naporima

Izvor: Vostok.rs, 05.Maj.2011

05.05.2011. -..Globalni terorizam ostaje zajednička pretnja po čitav svet. Na to je podsetio predsednik Rusije Dmitrij Medvedev posle januarskog terorističkog akta na moskovskom aerodromu Domodedovo...Realnost je takva da teroristički akt sličan ovome koji smo upravo, nažalost ne prvi put, preživeli...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.