Povećao se broj žrtava saobraćajne nesreće u blizini Černigova

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećao se broj žrtava saobraćajne nesreće u blizini Černigova

14.07.2012. -

U Černigovskoj gradskoj bolnici № 2, preminula je jedna hodočasnica, koja je imala ozbiljne povrede, saopštio je izvor iz regionalne administracije. Tako se broj žrtava saobraćajne nesreće povećao na 15. Juče je Ministarstvo zdravlja izvestilo, da su ukrajinski lekari primetili napredak kod jedne od žrtava, čije lečenje se nastavlja u Černigovu. Stanje, dva hodočasnika je ocenjeno kao teško, a jedno - umereno.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medalja Puškina dodeljena građaninu Meksiku

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2012

14.07.2012. - Ukazom predsednika RF, meksikanac Hose Luis Flores, dobio je rusku medalju Puškina za "značajan doprinos razvoju i jačanju" veza sa Rusijom...U poslednjih nekoliko godina, otvoreni su centri za učenje ruskog jezika na nekoliko univerziteta u Meksiku. Oni već više godina postoje u...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.