POČELO STVARANJE NOVOG SVETSKOG PORETKA: Putin razgovarao sa Trampom

Izvor: Telegraf.rs, 14.Nov.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO STVARANJE NOVOG SVETSKOG PORETKA: Putin razgovarao sa Trampom

Nekoliko dana nakon što je izabran za predsednika Amerike, Donald Tramp je obavio razgovor sa Vladimirom Putinom!

Predsednici dvaju najvećih vojnih sila na planeti obavili su telefonski razgovor od nekoliko minuta. Kremlj pres služba je saopštila da je Putin čestitao lično Donaldu na pobedi i poželeo uspeh u sprovođenju predizbornog programa.

Ruski lider je rekao da je Moskva spremna da bude partner sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Trampovom administracijom na "principama ravnopravnosti, uzajamnog poštovanja i nemešanja u unutrašnje stvari jedni drugima".

Dve strane su se složile da su SAD i Rusija imale loše periode, ali da će se odnosi brzo normalizovati. U narednom periodu će se raditi na razvoju ekonomije i trgovine između dve zemlje, a takođe, i radiće se na udruživanju snaga u borbi protiv terorizma.

Telefonski razgovori Trampa i Putina će biti česti ubuduće, a vrlo brzo će doći i do upoznavanja dva lidera.

Nekako u isto vreme, tajkun Džordž Soroš je okupio ekipu oko sebe za borbu protiv Trampa...

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi razgovor Putina i Trampa

Izvor: RTS, 14.Nov.2016

Donald Tramp i Vladimir Putin su razgovarali telefonom i razmenili mišljenja o borbi protiv međunarodnog terorizma i ekstremizma, i o situaciji u Siriji. Dogovorili su se da održavaju telefonski kontakt i da se uskoro sastanu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.