PAO GRČKI VOJNI HELIKOPTER, DVA PILOTA POGINULA

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO GRČKI VOJNI HELIKOPTER, DVA PILOTA POGINULA

ATINA - Vojni helikopter "apač" srušio se danas prilikom pokušaja prinudnog sletanja u blizini vojne baze Megare kod Atine i tom priliko poginula su dva pilota, javila je grčka državna televizija. Za vreme trenažnog leta, pilot je pokušao prinudno

U požaru koji je usledio po padu, poginula su dvojica pripadnika vojske koji su se nalazili u letilici, javila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grčka novinska agencija Ana. Helikopter je bio zahvaćen vatrom i spasioci su kasnije otkrili leševe dvojice muškaraca.

Vazduhoplovne snage Grčke potvrdile su pad vojnog helikoptera, bez navođenja detalja o statusu poginulih vojnika, prenela je agencija AP. Nesreća se dogodila kod vojne baze Megare, udaljene oko 40 kilometara zapadno od Atine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula dva grčka pilota

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2010

ATINA -..Dvojica pilota su danas poginuli u nesreći helikoptera "apači" grčke vojske...Pilot je, zbog kvara, pokušao prinudno sletanje na vojni aerodrom, ali se helikopter zapalio čim je udario o tlo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.