Ove svetske zvezde BEŽE iz Amerike ako Tramp postane predsednik! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Nov.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove svetske zvezde BEŽE iz Amerike ako Tramp postane predsednik! (FOTO)

Predsednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama su u toku, a državljani te zemlje biraju između Donalda Trampa i Hilari Klinton. Ako kojim slučajem biznismen postane predsednik, neke svetske zvezde odlučile su, kako navode, da pobegnu iz Amerike.

Među njima je i slavna pevačica Šer.

- Ako Tramp bude izabran, selim se na Jupiter - napisala je Šer na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Tviteru.

Фотографија корисника Cher (@cher) дана 6. Јун 2016. у 9:34 PDT

Tramp nije po volji ni Brajanu Krenstonu, koji je glumio Voltera Vajta u seriji "Breaking bad".

- Sigurno bi se preselio. Nije mi realno da on pobedi - rekao je Brajan.

Foto: AP/Tanjug

Isto misli komičarka Ejmi Šumer. - Preselila bih se u Španiju, pošto želim da naučim španski, ili negde drugde - rekla je Ejmi.

Foto: Profimedia/Xclusive Pix

Voditeljka Čelsi Hendler bi isto napustila Sjedinjene Američke Države. - Kupila sam kuću za svaki slučaju u drugoj državi - rekla je svojevremen ona.

Foto: Instagram/chelseahandler

Ipak, neće sve zvezde otići iz Amerike, ukoliko Tramp pobedi. Rijana će ostati u Sjedinjenim Američkim Državama, a ona je na predsedničkim izborima u Americi glasala za Hilari Klinton.

Фотографија корисника badgalriri (@badgalriri) дана 8. Нов 2016. у 12:17 PST

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO) DRUŠTVENE MREŽE GORE OD BESA SVETSKIH ZVEZDA: Lejdi Gaga u suzama posle proglašenja pobednika

Izvor: Kurir, 09.Nov.2016, 13:51

...Svetske zvezde su mesecima učestvovale u kampanji i apelovale na javnost da glasaju za Hilari Klinton, a proglašenje Donalda Trampa za predsednika SAD-a je kod njih izazvalo gnev zbog kog i dalje gore društvene mreže..Pevačica Rijana je na Instagramu objavila citat Trampovog intervjua iz 1998...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.