Osumnjičeni optužen za ubistvo britanske poslanice

Izvor: B92, 18.Jun.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni optužen za ubistvo britanske poslanice

London -- Protiv Tomasa Mera, jedinog osumnjičenog za ubistvo britanske laburističke poslanice Džo Koks, podignuta je optužnica, saopštila je policija.

Predstavnik policije u Zapadnom Jorkširu Nik Volen istakao je u saopštenju da je podignuta optužnica za ubistvo dodajući da će se Mer (52) pojaviti danas pred sudom u Vestministeru, preneo je AFP.

Koks je preminula 16. juna od posledica napada u njenoj izbornoj jedinici na severu Engleske, saopštila je policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Policija u Zapadnom Jorkširu saopštila je da je uhapšen muškarac (52) nakon napada, koji se dogodio u Birstolu.

Policija je dodala da je i jedan muškarac, star oko 50 godina, zadobio lakše povrede.

Koks (41), poslanica opozicione Laburističke partije, napadnuta je dok se pripremala da održi sastanak sa biračima u Birstolu, nedaleko od Lidsa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optuženi za ubistvo Džo Koks: Smrt izdajicama, sloboda za Britaniju

Izvor: RTS, 18.Jun.2016

Tomas Mer, jedini osumnjičeni za ubistvo britanske laburističke poslanice Džo Koks, pojavio se pred sudom rekavši: "Smrt izdajicama, sloboda za Britaniju". . Kako prenose agencije, 52-godišnji Mer je tako odgovorio na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.