Osuđen na 1.503 godine zatvora zbog silovanja ćerke

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen na 1.503 godine zatvora zbog silovanja ćerke

Četrdesetjednogodišnji muškarac iz grada Fresna u Kaliforniji osuđen je na 1.503 godine zatvora nakon što je dokazano da je četiri godine silovao svoju maloletnu ćerku Četrdesetjednogodišnji muškarac iz grada Fresna u Kaliforniji osuđen je na 1.503 godine zatvora nakon što je dokazano da je četiri godine silovao svoju maloletnu ćerku. Kako prenose lokalni mediji, to je najduža zatvorska kazna koju je sud u tom gradu ikada izrekao. Ime osuđenog nije navedeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da ne bi bio otkriven identitet njegove ćerke. Javni tužilac je na suđenju rekao da je devojka od maja 2009. do maja 2013. bila silovana dva do tri puta sedmično, a dokazano da je optuženi kriv po svih 186 tačaka optužnice. Obrazlažući presudu, sudija Edvars Sarkisijan je rekao da je na takvu kaznu uticalo i to što se optuženi ni u jednom trenutku nije pokajao, već je sve vreme tvrdio da je za sve što se dešavalo kriva njegova ćerka, preneo je AP.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac osudjen na 1.503 godine zatvora zbog silovanja ćerke

Izvor: Beta, 22.Okt.2016

Sud u Kaliforniji osudio je na 1.503 godine zatvora oca koji je tokom četiri godine silovao ćerku tinejdžerku.Presuda je doneta u petak i to je najduža zatvorska kazna u istoriji Višeg suda u Freznu, u američkoj državi Kalifornija.Tokom izricanja presude, sudija je rekao da je osudjeni "ozbiljna...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.