Nastavljena evakuacija, eksplozija u Alepu

Izvor: RTS, 19.Apr.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena evakuacija, eksplozija u Alepu

Najmanje šest osoba je poginulo, a 32 su povređene u eksploziji bombe u Alepu, drugom gradu po veličini u Siriji, javila je sirijska državna televizija.
Eksplozija je odjeknula u delu grada Salahedin, koji je bio poslednja enklava pobunjenika dok je nije preuzela sirijska vojska u decembru prošle godine.
Opozicione medijske grupe, uključujući i Alepo danas, navode da je eksplozija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odjeknula u blizini džamije tokom sahrane jednog od pripadnika vladinih snaga, prenosi AFP.
Eksplozija je odjeknula u vreme nastavka evakuacije iz Rašidina, jugozapadnog predgrađa Alepa.
Veliki konvoji autobusa krenuli su u jutarnjim satima i iz gradova Fua i Kafraja.
Evakuacija je bila prekinuta posle bombaških napada za vikend u Rašidinu u kojima je poginulo 126 ljudi, među kojima 68 dece.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje šestoro mrtvih u eksploziji bombe u Alepu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Apr.2017

Najmanje šest osoba je poginulo a 32 je povređeno u eksploziji bombe u Salah al-Din distriktu u Alepu, javila je sirijska državna televizija ne navodeći detalje, prenosi Rojters. Agencija Frans Pres navodi da nije jasno da li je eksplozija posledica napada ili je eksplodirala stara bomba koja se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.