Napadač koji je iz automobila pucao na prolaznike u Los Anđelesu - serijski ubica!

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač koji je iz automobila pucao na prolaznike u Los Anđelesu - serijski ubica!

Policija Los Anđelesa je saopštila da je muškarac, koji se nalazi u pritvoru zbog ubistva četiri osobe tokom nedavnog nasumičnog pucanja na prolaznike, serijski ubica.

Policija je saopštila da će ponovo otvoriti nerešenje slučajeve nasumičnih pucnjava od pre nekoliko godina u kojima je korišćena sačmarica i automobil koji odgovara po izgledu Ernandesovom autu.

Zamenik šefa policije Kirk Albaneze rekao je na pres konferenciji da je Ernandes, osim što je >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << usmrtio četiri osobe, teško ranio još tri osobe koje se sada nalaze u kritičnom stanju.

Tokom nasumičnog biranja žrtava, na koje je pucao iz svog automobila u severnim četvrtima Los Anđelesa pre pet dana, Ernandes je ubio i dva psa na koje je naišao, preneo je AP.

Policija ga je uhapsila u nedelju, a kod njega je pronađena sačmarica za koju se veruje da je oružje kojim je usmrtio svoje žrtve.

Vlasti veruju da ne postoji nikakva povezanost između žrtava ili u motivima zločina.

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Ernandesa za prvostepeno ubistvo, pokušaj ubistva i okrutnost prema životinjama.

Ove optužbe predviđaju izricanje smrtne kaze, podseća agencija.

On bi danas trebalo da se pojavi pred sudom, a za njegovo puštanje na privremenu slobodu sud je odredio kauciju od milion dolara, a tužilaštvo je najavilo da će tražiti od suda da ukine tu odluku.

Ernandes je ranije bio osuđivan za posedovanje metamfetamina i nezakonito posedovanje oružja.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.