Izvor: Blic, 28.Jun.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEUSTRAŠIVA RATNICA ISIS-ov metak iz snajpera joj proleteo pored glave, a ona se samo NASMEJALA

Video kurdske snajperistkinje koja se smeje nakon što ju je metak promašio za samo par centimetara, postao je viralan na društvenim mrežama.

Sniper battle inside Raqqa city. Thank god the ISIS terrorist missed 🙏🙏 pic.twitter.com/c75h4HSjIW

Ratnica na bojištu u Raki, prestolnici Islamske države, snimljena je kako nišani i puca na metu koja se ne vidi na videu, ali sekund nakon što je opalila, neprijateljski metak pogađa zid pored nje, i promašuje njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glavu za dlaku.

Neustrašiva devojka nije pokazala ni zrnce straha ili šoka, već se samo nasmejala i našalila sa svojim kolegama.

- Kurdske žene ne znaju za strah. Tipično ljudsko biće bi ostalo istraumirano za ceo život kada bi se ovako suočilo sa smrću, ali ona se smao nasmejala - napisao je na "twiteru" novinar Hemze Hemza, koji je i objavio snimak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.