NAJVEĆI MISLIOCI: Putin i Merkelova na vrhu spiska razumnih lidera

Izvor: Kurir, 03.Dec.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI MISLIOCI: Putin i Merkelova na vrhu spiska razumnih lidera

Predsednik Rusije Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel našli su se zajedno na listi magazina "Forin polisi" iz Vašingtona u kategoriji vodećih svetskih mislilaca u 2015. godini, preneli su danas mediji.

Putin je imenovan kao vodeći svetski mislilac u kategoriji "donosilaca odluka", zajedno sa nemačkom kancelarkom, preneo je Itar-Tass.

Magazin je povezao odluku o vazdušnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napadima Rusije na Siriju kao odgovor na terorizam i rastuću popularnost predsednika Putina.

Međutim, naslov u magazinu "Bacanjem bombi izigrava mirotvorca" deluje pre kritički, nego orijentisan na čestitanje, primećuje Itar Tas.

Na listi se našlo 125 osoba, uključujući i grupne nominacije, a većinu na listi čine žene.

Prestižni magazin iz Vašingtona već sedmu godinu zaredom objavljuje listu najuticajnijih svetskih mislilaca. Predsednik SAD barak Obama našao se na ovoj listi prošle godine.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Vašington

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Forin polisi":Putin i Merkelova u vrhu svetskih mislilaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2015

Predsednik Rusije Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel našli su se zajedno na listi magazina "Forin polisi" iz Vašingtona u kategoriji vodećih svetskih mislilaca u 2015. godini, preneli su danas mediji...Putin je imenovan kao vodeći svetski mislilac u kategoriji "donosilaca odluka",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.