Izvor: RuskaRec.ru, 02.Maj.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar trgovine SAD raketni napad na Siriju okarakterisao kao zabavu

Ministar trgovine Sjedinjenih Država Vilbur Ros je izjavio da je raketni napad Sad na Siriju bio „zabava posle večere”. Kako prenosi list The Hill, on je to izjavio na pres-konferenciji u Los Anđelesu.
Kako će Rusija odgovoriti na američko raketiranje sirijske baze?
Ros je istakao da je napad na bazu Šajrat izvršen kada se u zvaničnoj poseti kod američkog predsednika nalazio predsednik Kine Si Đinping. „Kada su servirali dezert, predsednik je rekao gospodinu >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Si da ima nešto da mu kaže, govoreći o ispaljivanju 59 raketa na Siriju”, rekao je ministar.
Prema njegovim rečima, Trampa „ova zabava nije koštala ništa”, prenosi Lenta.Ru.  
SAD su izvršile napad na sirijsku bazu Šajrat u provinciji Homs u noći između 6. i 7. aprila. Dva vojna broda SAD u Sredozemnom moru ispalila su 59 raketa Tomahavk kao odgovor na navodni hemijski napad vladinih snaga Sirije u provinciji Idlib 4. aprila. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Napad na Siriju 'razonoda posle večere' Donaldu Trampu i Si Đinpingu"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2017

Ministar trgovine SAD Vilbur Ros rekao je da je raketni napad na Siriju "razonoda posle večere" američkog predsednika Donalda Trampa i kineskog lidera Si Đinpinga u rezidenciji Mar-a-Lago, navodi časopis "Tajm"...- Čim su poslužili desert, predsednik se obratio gospodinu Siju i rekao da želi...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Raketiranje Sirije bilo je JEFTINA VEČERNJA ZABAVA"

Izvor: Blic, 02.Maj.2017

Američki ministar trgovine Vilbur Ros je uporedio prošlomesečni američki napad na Siriju sa "zabavom"...On je u ponedeljak govorio na konferenciji u Institutu Milken i prisećao se trenutka kada je predsednik Donald Tramp govorio o napadu sa kineskim predsednikom Sijom Đinpingom...Ros je prisustvovao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.