Mala pokidala: Ima tri godine i evo šta radi

Izvor: Mondo, 06.Okt.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala "pokidala": Ima tri godine i evo šta radi

Ian Čan Jani, trogodišnja devojčica iz Brazila, svojim brzim prstićima oduševila je svet.

Foto: screenshot/YouTube

Ovo čudo od trogodišnjeg deteta rešava Rubikovu kocu za samo 47 sekundi, dok njeni vršnjaci još uvek nisu naučili razgovetno da pričaju, piše danas "Dejli mejl".

Ian Čan Jani je naprednija od svojih vršnjaka i ima daleko veće sposobnosti.

Snimak ove čudesne devojčice objavio je njen ponosni otac.

U prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << par sekundi vidi se kako devojčica uopšte ne gleda u kocku, a uspeva da je složi.

Otac devojčice kaže da im je slaganje Rubikove kocke porodični dar i tradicija. Prema njegovim rečima, i stariji brat devojčice je najbrži u reševanju “Rubikove kocke” među svojim vršnjacima.

Svaka čast!

OVDE možete pročitati priču o našoj čudesnoj Dunji koja “brzinom munje” rešava Rubikovu kocku.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ima tri godine i evo šta radi (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Okt.2015

Ian Čan Jani, trogodišnja djevojčica iz Brazila, svojim brzim prstićima oduševila je svijet. Ovo čudo od trogodišnjeg djeteta rešava Rubikovu kocku za samo 47 sekundi, dok njeni vršnjaci još uvijek nisu naučili razgovjetno da pričaju, piše "Dejli mejl". Ian Čan Jani je naprednija od svojih...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.