MARIN LE PEN: Nemačka prima na hiljade migranata jer su joj potrebni robovi

Izvor: Kurir, 07.Sep.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIN LE PEN: Nemačka prima na hiljade migranata jer su joj potrebni robovi

Francuska nema mogućnosti niti želi da otvori vrata “svetskoj bedi", rekla je čelnica tamošnje desnice

PARIZ - Čelnica francuske krajnje desnice, Marin Le Pen, optužila je Nemačku da prima hiljade migranata i izbeglica jer želi da snizi plate i zaposli “robove“.

"Nemačka verovatno misli da joj stanovništvo odumire i po svoj prilici želi da snizi plate i nastavi sa zapošljavanjem robova zahvaljujući masovnom useljavanju", kazala je Le Pen na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa pristalicama u Marseju,  važnoj francuskoj destinaciji za migrante iz severne Afrike.

Le Penova je takođe optužila Nemačku da želi da nametne imigracijsku politiku EU-u.

"Nemačka ne želi samo da upravlja našom ekonomijom, nego želi da nas prisili da prihvatimo stotine hiljada tražitelja azila", rekla je Le Penova, ističući da Francuska nema mogućnosti niti želi da otvori vrata “svetskoj bedi”.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marin Le Pen: Nemačka u migrantima vidi jeftine robove

Izvor: Studio B, 07.Sep.2015

Francuska nema više ni sredstava, ni energije ni želje da bude velikodušnija prema bedi u svetu, izjavila je predsednica francuske krajnje desničarske stranke Nacionalni front Marin Le Pen, koja optužuje Berlin da u migrantima vidi "jeftine robove"...Ona je juče, u obraćanju povodom završetka...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.