Još jedan humanitarni konvoj krenuo iz Rusije u Ukrajinu

Izvor: Studio B, 27.Nov.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan humanitarni konvoj krenuo iz Rusije u Ukrajinu

Još jedan konovoj sa humanitarnom pomoći za građane Ukrajine krenuo je iz Noginska, u blizini Moskve, ka regionu Rostova, na istoku Ukrajine, saopštilo je zvaničnik iz ruskog Ministarstva za hitne slučajeve.

Oko 60 kamiona krenulo je jutros iz moskovskog regiona sa konzerviranim namirnicama, šećerom, staklom i materijalom za popravku krovova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << izjavio je zamenik šefa Nacionalnog centra za upravljanje u kriznim situacijama Oleg Voronov, preneo je Tas s.

Zamenik ruskog minsitra za hitne situacije Vladimir Stepanov izjavio je novinaruma početkom nedelje da će osmi konvoj koji Rusije šalje u Ukrajinu isporučiti 1.000 tona humanitarne pomoći.

Od sredine avgusta do sredine novembra Rusija je uputila u Ukrajinu sedam konvoja sa 8.000 tona humanitarne pomoći u Donjeck i Lugansk, na istoku Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski konvoj krenuo u Ukrajinu

Izvor: B92, 27.Nov.2014

Još jedan konovoj sa humanitarnom pomoći za građane istočne Ukrajine krenuo je iz Noginska, saopštio je zvaničnik iz ruskog Ministarstva za hitne slučajeve...Oko 60 kamiona krenulo je jutros iz moskovskog regiona sa konzerviranim namirnicama, šećerom, staklom i materijalom za popravku krovova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.