Irak: 21 pogubljenje u danu

Izvor: B92, 28.Avg.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irak: 21 pogubljenje u danu

Bagdad -- U Iraku je, samo u jednom danu, pogubljena 21 osoba, medju kojima i tri žene, saopštili su danas zvaničnici iračkog ministarstva pravde.

Portparol ministarstva Haidar Sadi je naveo da su svi oni osudjeni zbog zločina povezanih sa terorizmom. Prema njegovim navodima, pogubljenja su izvršena u ponedeljak u jutarnjim satima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Iraku pogubljena 21 osoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Avg.2012

U Iraku je pogubljena 21 jedna Osoba, među njima i tri žene, zbog terorističkih aktivnosti, izjavio je danas portparol iračkog ministarstva pravde. U Iraku je ove godine pogubljeno više desetina ljudi koji su prethodno proglašeni krivima za terorizam i kriminalne aktivnosti zbog čega je oštro...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U Iraku pogubljena 21 osoba

Izvor: Danas, 28.Avg.2012

U Iraku je pogubljena 21 jedna osoba zbog terorističkih aktivnosti, izjavio je juče portparol Ministarstva pravde. „Odlukom ministarstva pravde juče (ponedeljak) je pogubljena 21 osoba zbog terorističkih aktivnosti. Među njima su tri žene“, navodi se u saopštenju Hajdara el-Sadija.

Nastavak na Danas...

U Iraku 254 smrtne kazne

Izvor: Vostok.rs, 29.Avg.2012, 13:55

29.08.2012. -..Iračke vlasti nameravaju da 29. avgusta izvrše 254 smrtnih kazni nad osuđenim za umešanost u terorističke aktivnosti, saopštio je izvor u iračkom pravosuđu...Prema podacima UN, u 2004. godini irački sudovi su osudili više od 1,2 hiljade osoba koje su učestvovale u terorističkim...

Nastavak na Vostok.rs...

Istražiti sudbinu nestalih na Balkanu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2012

LONDON - Međunarodna organizacija za zaštitu ljudskih prava "Amnesti internešnel" zatražila je danas od balkanskih država da istraže sudbinu oko 14.000 ljudi, koji se još vode kao nestali u regionalnim sukobima tokom devedesetih godina 20. i da odgovorni za njihov nestanak budu kažnjeni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Eksplozija na benzinskoj stanici na Kubi, 31 osoba povređena

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 00:44

U eksploziji koja je odjeknula na benzinskoj stanici u Santjagu, gradu na istoku Kube, povređena je 31 osoba, od kojih pet teže, javili su danas kubanski mediji...Kubanski list "Sijera Maestra" objavio je na sajtu da se eksplozija dogodila kasno sinoć kada je kamion udario u cisternu sa benzinom koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.