Hitno evakuisana zgrada Socijaldemokratske partije u Berlinu zbog sumnjivog paketa (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Maj.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno evakuisana zgrada Socijaldemokratske partije u Berlinu zbog sumnjivog paketa (FOTO)

Nakon što je pronađen sumnjiv paket, zgrada centrale SDP-a u Berlinu je hitno evakuirana, a policija istražuje prostorije.

Nemačka policija je u sedištu Socijaldemokratske partije (SPD) u Berlinu pronašla sumnjiv predmet u arhivi, rekla je portparol stranke.

Postavljena bomba u kući roditelja poslanika VMRO-DPMNE

"Zaposleni su morali da napusti zgradu stranke, uključujući i starije članove SPD koji su imali sastanak nedeljnog odbora kako bi razmotrili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << partijski manifest za predstojeće izbore", potvrdila je portparolka.

BERLIN (Reuters) - German police on Monday evacuated the headquarters of the Social Democratic Party (SPD) in Berl… https://t.co/dVj6pUWGuv

U martu ove godine, nemačke vlasti presrele su paket-bombu poslatu ministru finansija Volfgangu Šojblu.

Grčki militantna grupa, "Zavera vatrenih ćelija", preuzela je odgovornost za slanje paketa.

#world #news German police evacuate Social Democrats' party HQ due to suspicious object https://t.co/RVfFbKG7KQ pic.twitter.com/LOXfg1I212

Sprečen navodni teroristički napad na rusku ambasadu u Berlinu

Policijske patrole su okružile zgradu, a konferencija za novinare zakazana je u 12 sati na kojoj bi trebalo biti saopšteno više informacija.

Stranka levog centra SPD je trenutno mlađi partner u koalicionoj vladi Angele Merkel.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

UZBUNA U LONDONU: Sumnjiv paket na autobuskoj stanici Viktorija, naređena hitna evakuacija

Izvor: Kurir, 23.Maj.2017, 08:50

...@metpoliceuk Victoria Coach Station has been evacuated Buckingham Palace Road and other roads around the station closed- suspect package [ro] pictwittercom/mSbPe04hNY.."Sumnjim paket je na proveri", saopštila je Metropoliten policija..Ulica Bakingem palas i okolne ulice zatvorene su za saobraćaj..Incident...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.