EKSPLOZIJA U VIRDŽINIJI: Srušio se američki avion F-15!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U VIRDŽINIJI: Srušio se američki avion F-15!

Američki lovac F-15 sručio se na mestu oko 300 kilometara od Vašintgona u zapadnoj Virdžiniji, javljaju lokalni mediji. U njemu je bila jedna osoba, odnosno pilot koji se najverovatnije katapultirao, prenosi Raša tudej.

Prema policijskim izveštajima, začula se snažna eksplozija kod grada Dirfilda. Svedoci su rekli da se ubrzo video gust crni dim.

DETAILS: F-15 crashes in wooded area in Virginia, status of pilot still unknown http://t.co/pXpwtd9OeO pic.twitter.com/0yjpJMPZYc

Kako javlja En-Bi-Si, reč je o avionu iz Navionalne garde Masačusetsa. Zvanični Pentagon je potvrdio da je avion napustio bazu u Masačusetsu i krenuo ka Lujzijani.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.