Dve žene su se posvađale tokom obilaska rezervata sa tigrovima. Jedna nije preživela...

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve žene su se posvađale tokom obilaska rezervata sa tigrovima. Jedna nije preživela...

Tigrovi u rezervatu za divlje životinje u Pekingu su ubili jednu ženu, a drugu povredili, nakon što su one zbog svađe napustile vozilo kojim su obilazile rezervat, objavili su danas kineski mediji.

Napad se dogodio juče u rezervatu "Badaling Vajldlajf Vorld", kad je jedna od žena izašla iz automobila posle svađe, prenela je agencija AFP.

Tigar ju je gotovo odmah napao i odvukao dalje, što je navelo drugu ženu da izađe iz vozila u pokušaju da joj pomogne. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Tu ženu je zatim napao i na smrt izujedao drugi tigar, nakon čega je odvukao telo, dok je prva žena u napadu zadobila povrede.

U automobilu se, takođe, nalazio jedan muškarac, koji je pokušao da odbrani žene od napada tigrova, kao i malo dete. Njih dvoje nisu povređeni, a rezervat je posle napada zatvoren.

Posetiocima rezervata je bilo dozvoljeno da se automobilima voze kroz područje na kojem su se životinje slobodno kretale.

U istom rezervatu su tigrovi 2014. godine već napali i ubili jednog čuvara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tigrovi ubili jednu i ranili drugu ženu u rezervatu u Kini

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2016

U rezervatu za divlje životinje u Pekingu, tigrovi su ubili jednu ženu, a drugu povredili, nakon što su one zbog svađe napustile vozilo kojim su obilazile rezervat, objavili su kineski mediji...Napad se dogodio juče u rezervatu "Badaling Vajldlajf Vorld", kad je jedna od žena izašla iz automobila...

Nastavak na Radio 021...

Žene se posvađale, pa ih napali tigrovi

Izvor: B92, 24.Jul.2016

Tigrovi u rezervatu za divlje životinje u Pekingu su ubili jednu ženu, a drugu povredili, nakon što su one zbog svađe napustile vozilo kojim su obilazile rezervat, objavili su danas kineski mediji...Napad se dogodio juče u rezervatu "Badaling Vajldlajf Vorld", kad je jedna od žena izašla iz automobila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.