Došla kod kraljice, dobila šamar (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Jun.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došla kod kraljice, dobila šamar (VIDEO)

Obučena u velšku narodnu nošnju devojčica Mejzi Gregori (6) sva je blistala kada je predstavljena britanskoj kraljici danas u Kardifu. Ali onda se dogodilo nešto što je najmanje očekivala.  

Foto: screenshot/Youtube

Britanski mediji danas prenose snimak na kom se vidi kako se kraljica na izlazu iz sobe pozdravlja sa devojčicom koja joj oduševljeno predaje buket cveća.

 Kraljica je zatim pohvalila nošnju koju je Mejzi imala na sebi, a onda krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ka izlazu.

 U tom trenutku vojnik, koji je stajao pored Mejzi, salutira kraljici i slučajno udara devojčicu po licu.

 Na snimku se čuje jauk devojčice, dok joj glava ide unazad, a kraljica nastavlja svojim putem.



Izvor: Youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Došla kod kraljice, dobila šamar!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2015

Obučena u velšku narodnu nošnju devojčica Mejzi Gregori (6) sva je blistala kada je predstavljena britanskoj kraljici danas u Kardifu. Ali onda se dogodilo nešto što je najmanje očekivala...Britanski mediji danas prenose snimak na kom se vidi kako se kraljica na izlazu iz sobe pozdravlja sa devojčicom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.