Berlin: Dečak 5 godina živeo u šumi

Izvor: B92, 16.Sep.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlin: Dečak 5 godina živeo u šumi

Berlin -- Berlinska policija ispituje slučaj tinejdžera koji se prošle sedmice pojavio u nemačkoj prestonici, tvrdeći da je poslednjih pet godina sa ocem živeo u šumi.

Mladić koji govori samo engleski, star približno 17 godina, pojavio se 5. septembra u berlinskoj gradskoj skupštini, precizirao je portparol policije Mihael Mas.

Dečak, prema navodima policije, tvrdi da su on i otac otišli da žive u šumi nakon što mu je umrla majka, pre otprilike pet godina, i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su od tada živeli u šatoru i u kolibama od zemlje.

Policija je prenela i decakove tvrdnje da je, kada mu je nedavno umro otac, uz pomoć kompasa krenuo iz šume i nakon dve sedmice pešačenja stigao do Berlina.

Mladić je u dobrom zdravstvenom stanju, a policija je uputila poziv evropskim zemljama da pomognu da se ustanovi njegov identitet.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMAČKI TINEJDŽER ŽIVEO U ŠUMI PET GODINA

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

BERLIN - Berlinska policija saopštila je danas da ispituje slučaj tinejdžera koji se prošle sedmice pojavio u nemačkoj prestonici, tvrdeći da je poslednjih pet godina sa ocem živeo u šumi...Mladić koji govori samo engleski, star približno 17 godina, pojavio se 5. septembra u berlinskoj gradskoj...

Nastavak na Kurir...

Dečak 5 godina živeo u šumi

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2011, 16:36

Nakon smrti majke, 17-godišnji dečak je sa ocem pet godina živeo u šumi pokraj Berlina u Nemačkoj. Kada je i otac umro, pešačio je do Berlina, a policiji je znao samo da kaže da se zove Rej...Ovaj tinejdžer pojavio se 5. septembra u centru za pomoć omladini u Berlinu. Govori engleski i pomalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.