Baumgartneru kazna od 1.500 evra zbog povrede kamiondžije

Izvor: Press, 06.Nov.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baumgartneru kazna od 1.500 evra zbog povrede kamiondžije

Austrijski ekstremni sportista Feliks Baumgartner, koji je izveo skok sa rekordnih 39.000 metara visine i jedini u slobodnom padu probio zvučni zid, osuđen je danas pravosnažno na globu od 1.500 evra, zbog nanošenja telesnih povreda

Apelacioni sud u Strazburu je potvrdio prvu presudu iz aprila 2012, kada je Baumgarnter osuđen za nanošenje telesnih povreda jednom kamiondžiji na novčanu kaznu od 1.500 evra.

Tokom saobraćajne gužve 30. septembra 2010. u Salcburgu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jedan vozač automobila i kamiondžija iz Grčke imali su sukob, a Baumgartner, koji se našao u blizini, stao je na stranu vozača automobila i udario grčkog kamiondžiju u lice, povredivši ga.

Baumgartner danas nije bio prisutan u sudnici. Tokom procesa on je rekao da je delovao u samoodbrani, što Apelacioni sud nije prihvatio.

Austrijski ekstremni sportista, koji je 16. oktobra izveo istorijski skok sa ivice svemira na teritoriju SAD, nastavio je krajem prošlog meseca da šokira javnost, kada je izjavio da podržava ideju "moderne diktature", kako bi se rešili ekonomski i socijalni problemi današnjice.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđena kazna Feliksu Baumgartneru

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2012

SALCBURG - Sud u Austriji potvrdio je danas kaznu od 1.500 evra zbog fizičkog napada avanturisti Feliksu Baumgartneru, koji je prošlog mjeseca ušao u istoriju skokom sa ivice svemira.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Baumgartneru novčana kazna za napad

Izvor: Akter, 06.Nov.2012

Austrijanac Feliks Baumgartner, koji je izveo skok sa rekordnih 39.000 metara visine, osuđen je pravosnažno na globu od 1.500 evra, zbog nanošenja telesnih povreda

Nastavak na Akter...

Feliks Baumgartner osuđen za nanošenje telesne povrede!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Nov.2012

Svetski poznati Austrijanac pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu u visini od 1.500 evra. Baumgartner, koji nije prisustvovao suđenju, 30. septembra 2010. pesnicom u lice udario je jednog kamiondžiju iz Grčke

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.