Izvor: Blic, 18.Feb.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Turkiš erlajnza" evakuisan zbog poruke BOMBA ZA TORONTO

Avion "Turkiš erlajnza" evakuisan je nakon što je poruka "bomba za Toronto" nađena u letelici.

BREAKING: Turkish Airlines flight evacuated after bomb threat note found in... https://t.co/eKVvEk90fz pic.twitter.com/w4lHXg5s9I

Zvaničnik te kompanije je rekao za AP da je cedulju na kojoj piše "BOMBA ZA TORONTO" posada našla na zidu WC-a aviona dok se spremao da poleti ka tom kanadskom gradu.

Avion na letu TK-17 trebalo je da poleti iz Istanbula za Toronto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Zvaničnik pres službe "Turkiš erlajnza" kaže da je letelica vraćena na deo aerodroma predviđen za parkiranje i avion je potom evakuisan.

Aviokompanija "Turkiš erlajns" saopštila je da avion i njegovi putnici prolaze kroz bezbednosne procedure.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA LETU ZA TORONTO: U avionu ispisana poruka zbog koje su se svi ZALEDILI!

Izvor: Kurir, 18.Feb.2017

...Zvaničnik pres službe "Turkiš erlajnza" kazao je za AP da je kabinsko osoblje aviona na letu TK-17 našlo poruku "Bomba za Toronto" ispisanu velikim slovima na zidu toaleta..#turkishairlines I'm on that plane in #istanbul to #Toronto Everybody's scared, evacuated pictwittercom/HqH65jHkgA..Navodi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.