Arapski marketi zainteresovani za srpske proizvode

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arapski marketi zainteresovani za srpske proizvode

Jusuf Ali, vlasnik kompanije "Lulu" istakao je zainteresovanost za plasiranje srpskih prehrambenih proizvoda u objektima tog vodećeg lanca hipermaketa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je u razgovoru sa Alijem istakao da tradicionalno prijateljstvo Srbije i Emirata daje ekonomskim odnosima stabilnu i izvesnu budućnost i zahvalio Aliju zbog zainteresovanosti za kupovinu srpskih prehrambenih proizvoda.

Nikolić je rekao da srpski proizvođači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u saradnji sa brojnim naučnim institutima, mogu obezbediti hranu vrhunskog kvaliteta. Takođe, može da se razmotri i opcija da "Lulu" investira u proizvodnju one hrane koja se traži u njenim prodajnim lancima prema standardima koje kupci traže.

On je pozvao Alija da što pre dođe u Srbiju i uveri se da je to pravo mesto za proizvodnju hrane.

Ali je informisao predsednika o kompaniji "Lulu" i rekao da u svojim prodajnim objektima želi da ima srpske prehrambene proizvode, pre svega voće i povrće. "Izuzetna je čast da nas primi predsednik takvog ugleda i sa takvim rezultatima kakve ste Vi postigli", naglasio je Jusuf Ali.

"LuLu Hipermarket", maloprodajni deo multinacionalne LuLu Group International, poznata je kao kompanija koja postavlja standarde maloprodaje u regionu. Danas ima 110 maloprodajnih i velikoprodajnih objekata i izuzetno je popularna među kupcima širom UAE.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.