Aleksandar Dorin: U Srebrenici nije bilo genocida

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Dorin: U Srebrenici nije bilo genocida

U nedavno objavljenom videu na Jutjubu možete da čujete izlaganje Aleksandra Dorina, autora knjige "Srebrenica - kako se zaista zbilo", a u vezi s događajima iz jula 1995. godine. Osim dosta arhivskog video materijala, možete da pogledate i čujete i neke od značajnih učesnika tadašnjih događaja koji nisu Srbi, a čije priče uopšte ne idu u prilog zvaničnoj teoriji o genocidu u Srebrenici.

Da podsetimo, Aleksandar Dorin se trenutno nalazi u švajcarskom zatvoru - njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je policija u Bazelu praktično otela iz stana, prebacila ga na nepoznatu lokaciju i najpre zabranila kontakt s porodicom i advokatom.

Kasnije se saznalo gde je - optužen je i za "dilovanje kanbisa", ali njegova švajcarska izdavačka kuća smatra da je reč "o providnom izgovoru, jer je očito reč o zastrašivanju, pošto je Dorin omeo propagandnu laž o Srebrenici". Advokat kojem pisac veruje preduzeo je korake protiv svih nezakonitih mera preduzetih prema Dorinu, ali njegovi troškovi pali su samo na ljude koji žele da pomognu - i zato, ako ste u mogućnosti, to možete da uradite OVDE.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dorinu "pakuju" drogu zbog Srebrenice

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2015, 05:13

Od 17. juna ove godine iza rešetaka istražnog zatvora u Bazelu nalazi se Aleksandar Dorin, autor knjige "Srebrenica - kako se zaista zbilo", u izdanju kuće "Ahriman Ferlag" iz Frajburga u Nemačkoj, u kojoj se pobija zvanična verzija masakra u Srebrenici...Kako su "Vesti" već objavile, Dorin je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.