AFERA: Hilari tukla Bila zbog Monike Levinski?

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA: Hilari tukla Bila zbog Monike Levinski?

Hilari već dugo zlostavlja Bila. Ona ga je tukla, udarala tvrdim predmetima, grebala, a često je i krvario zbog njenih udaraca.

VAŠINGTON - Bivša državna sekretarka SAD i nekadašnja prva dama Hilari Klinton godinama tuče i teroriše svog supruga Bila, bivšeg američkog predsednika, tvrdi politički strateg Rodžer Stoun u knjizi „Rat Klintonovih protiv žena“.

- Hilari već dugo zlostavlja Bila. Ona ga je tukla, udarala tvrdim predmetima, grebala, a često >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je i krvario zbog njenih udaraca - piše Stoun.

On piše da su bračne nesuglasice bivšeg predsednika i njegove supruge „opštepoznata stvar“.

- Daleko od tuđih pogleda se svađaju i biju, a pred ljudima deluju raspoloženo. U martu 1993, kada je Hilari otputovala u posetu ocu na samrti, Bil se zabavljao sa glumicom Barbrom Strajsend. Čim je za to čula, Hilari je doputovala kući, prebila i izgrebala Bila - piše Stoun.

Najveće batine Klinton je dobio 1999, na vrhuncu afere s Monikom Levinski.

- Hilari je bacala knjige i pepeljare na predsednika i šamarala ga tako da su mu na licu ostajali crveni tragovi - piše Stoun.

Ovaj politički strateg, koji je podržao Donalda Trampa, kaže da iako tvrdi da je borac za prava žena, Hilari Klinton to nije.

- Štiteći svog muža nakon zlostavljanja žena, ona je dopustila da se ti zločini događaju - tvrdi Stoun.

Autor: E.K.,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.