Sting u septembru u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jun.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sting u septembru u Beogradu

Nakon Severne Amerike, Evrope, Južne Amerike i Meksika, Sting u okviru svoje najnovije turneje “57th & 9th World Tour“ nam stiže i u Beograd, 17. septembra, u Kombank Arenu.

Kao pojačanje priključuje se stara postava, tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici, gitarista Dominic Miller, bubnjar Josh Freese i gitarista Rufus Miller, a kao specijalni gost i Joe Sumner, kao i harmonikaš Percy Cardona iz >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sastava The Last Bandoleros.

Nakon vise od decenije, Sting nam nudi prvi rok/pop projekat nakon dužeg vremena, svoj novi dvanesti solo studijski album  „57th & 9th“. Album je objavljen u novembru za A&M/Interscope Records. Kolekciju od deset pesama moćićemo i da čujemo na ovom koncertu u okviru turneje, koja je već opisana kao “kruna Stingovih koncertnih nastupa”, i koja nam obećava dobru zabavu i nezboravne trenutke.

Ulaznice za koncert  su u prodaji od srede, 21. juna od 10.00. Cena regularnih ulaznica je od 2990 RSD, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušća SC. Online se mogu poručiti preko www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Članovi Sting.com fan kluba, ulaznice mogu naručiti dan ranije, u utorak, 20. juna preko sajta www.sting.com/tour.
Pogledaj vesti o: Sting u Beogradu

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.