Novi Pazar: Radnicima otkaz ukoliko ne dođu na Vučićev miting

Izvor: 011vodič.com, 18.Apr.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Radnicima otkaz ukoliko ne dođu na Vučićev miting

Koalicija SDP-SNS u Novom Pazaru zapretila je svim radnicima javnih preduzeća i ustanova da moraju prisustvovati postavljanju kamena temeljca koji će da položi premijer Aleksandar Vučić.
Radnicima je zaprećeno otkazom ukoliko se ne pojave tog dana na postavljanju kamena temeljca za Dijagnostički centar u Novom Pazaru. „Čak je i vaspitačicama dat spisak i moraju tamo da odu da se upišu, a koja se ne upiše ide na listu za racionalizaciju radnih mesta“, tvrdi izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za Opozicionar.
„Bezobrazluk je otišao do te mere da direktori javno, na oglasnim tablama kače upozorenja kao radni obavezu“, kaže izvor.



Izvor: #opozicionar
The post Novi Pazar: Radnicima otkaz ukoliko ne dođu na Vučićev miting appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.