BG: Jovičić i Bogdanović delili kante građanima

Izvor: B92, 17.Apr.2016, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Jovičić i Bogdanović delili kante građanima

Beograd -- Šef beogradskih odbornika SNS Aleksandar Jovičić i direktor Gradske čistoće Miroslav Bogdanović delili su građanima kante.

U okviru akcije podele besplatih kanti, podeljeno je 3.000 kanti od 240 litara domaćinstvima na teritoriji beogradske opštine Palilula.

"Na teritoriji opštine Palilula, Grad Beograd u saradnji sa JKP 'Gradskom čistoćom' započinje akciju podele besplatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kanti i danas ćemo podeliti kante od 240 litara domaćinstvima naselja Borča, Crvenka, Ovča, Ovčanski put, Popova bara i Sebeš", rekao je Jovičić i najavio da će u narednih nekoliko dana, na teritoriji Beograda, biti podeljeno 30 000 takvih kanti

Jovičić je, kako je saopštio Gradski odbor SNS, istakao da je Grad Beograd, u proteklom periodu, pokazao veliku odgovornost jer je, kako je istakao, neophodno je da građani imaju dobre komunalne uslove.

On je podsetio, da su pre par dana, u centralnom delu opštine Palilula, podeljeni novi kontejneri i nova reciklažna dvorišta koja čine Beograd uređenim gradom i najavio da će se u narednih par meseci dodatno komunalno opremiti Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća".

Bogdanović je rekao da će se ova akcija nastaviti sve dok sva individualna domaćinstava u Beogradu ne dobiju novu kantu, što po procenama iznosi oko 90 000.

On je najavio da, uz zelene, uskoro stižu i kante u plavoj boji i istakao da će svi građani, koji uz zelenu budu imali imali i drugu plavu kantu, koja će služiti za reciklabilni otpad, imati popust na plaćanje infostana u delu koji se odnosi na odnošenje komunalnog otpada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.