SNS podelila besplatne kante građanima Palilule

Izvor: RTS, 16.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS podelila besplatne kante građanima Palilule

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić i direktor JKP "Gradska čistoća" Miroslav Bogdanović podelili su, u okviru akcije podele besplatnih kanti, 3.000 kanti od 240 litara domaćinstvima na teritoriji beogradske opštine Palilula.
"Danas, na teritoriji opštine Palilula, Grad Beograd u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa JKP 'Gradskom čistoćom' započinje akciju podele besplatnih kanti i danas ćemo podeliti kante od 240 litara domaćinstvima naselja Borča, Crvenka, Ovča, Ovčanski put, Popova bara i Sebeš", rekao je Jovičić i najavio da će u narednih nekoliko dana, na teritoriji Beograda, biti podeljeno 30.000 takvih kanti.
Jovičić je, kako je saopštio Gradski odbor SNS-a, istakao da je Grad Beograd u proteklom periodu pokazao veliku odgovornost jer je, kako je istakao, neophodno da građani imaju dobre komunalne uslove.
Podsetio je da su pre nekoliko dana u centralnom delu opštine Palilula podeljeni novi kontejneri i nova reciklažna dvorišta koja čine Beograd uređenim gradom i najavio da će se u narednih nekoliko meseci dodatno komunalno opremiti Javno-komunalno preduzeće "Gradska čistoća".
Bogdanović je rekao da će se ova akcija nastaviti sve dok sva individualna domaćinstava u Beogradu ne dobiju novu kantu, što po procenama iznosi oko 90.000.
Najavio je da uz zelene uskoro stižu i kante u plavoj boji i istakao da će svi građani, koji uz zelenu budu imali imali i drugu plavu kantu, koja će služiti za reciklabilni otpad, imati popust na plaćanje infostana u delu koji se odnosi na odnošenje komunalnog otpada.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BG: Jovičić i Bogdanović delili kante građanima

Izvor: B92, 17.Apr.2016, 00:20

Beograd -- Šef beogradskih odbornika SNS Aleksandar Jovičić i direktor Gradske čistoće Miroslav Bogdanović delili su građanima kante...U okviru akcije podele besplatih kanti, podeljeno je 3.000 kanti od 240 litara domaćinstvima na teritoriji beogradske opštine Palilula..."Na teritoriji opštine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.