Zlatane, dođi da osvojimo Skudeto!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatane, dođi da osvojimo Skudeto!

Milan nastavlja da se udvara Šveđaninu.

Želja rosonera nije sporna, jasno je izražena.

Milan bi drage volje vratio Zlatana Ibrahimovića, u italijanskoj javnosti se vodi prava kampanja udvaranja švedskom napadaču.

Svakodnevnim pozivima pridružio se još jedan fudbaler Mihinog tima, u pitanju je Žeremi Menez koji smatra da bi Zlatanov dolazak znatno povećao šanse da Milan osvoji Skudeto.

"Sa Ibrahimovićem u timu, Milan bi bio ekipa dostojna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Skudeta. On je jedan od najboljih fudbalera na svetu. Nas dvojica smo imali fenomenalan odnos u Parizu, sve što se pisalo drugačije su laži.", jasan je Menez.

Inače, Ibra nije ostao imun na sve učestalije pozive iz Milana.

Iako je u startu negirao da je moguće da napusti Pariz, u poslednje vreme sva pitanja o rosonerima i Italiji usmerava ka svom agentu, Minu Rajoli.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Menez zove Ibrahimovića

Izvor: TV Arena Sport, 29.Jul.2015

Navijači bi rado videli Zlatana Ibrahimovića u novom timu Milana, a za tim trendom ne zaostaju ni igrači koji trenutno nastupaju za klub...Svakodnevnim pozivima pridružio se još jedan fudbaler Mihinog tima, u pitanju je Žeremi Menez koji smatra da bi Zlatanov dolazak znatno povećao šanse da Milan...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.