Venger još dve godine na klupi Arsenala

Izvor: Press, 21.Mar.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger još dve godine na klupi Arsenala

Venger vodi "tobdžije" još od 1996, a portal goal.com prenosi da je odbio povišicu plate od milion funti, pa će i dalje zarađivati 7,5 miliona kao i do sada.
Šezdesetčetvorogodišnji stručnjak sutra će na utakmici protiv Čelsija proslaviti značajan jubilej, 1.000 utakmicu na klupi Arsenala.
Tim povodom Vengeru je danas uručen "zlatni top", kao simbol londonskog kluba.
Arsenal je trenutno trećeplasirani na tabeli Premijer lige i sa utakmicom manje zaostaje četiri boda za vodećim Čelsijem.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger "Tobdžija" do 2016. godine

Izvor: B92, 21.Mar.2014

Menadžer Arsenala Arsen Venger pristao je da produži ugovor na jo[ dve godine, pa će na klupi "Tobdžija" sedeti do 2016. godine...Venger vodi londonski tim još od 1996, a mediji na Ostrvu prenose da je odbio povišicu plate od milion funti, pa će i dalje zaradjivati 7,5 miliona kao i do sada...Šezdesetčetvorogodišnji...

Nastavak na B92...

Venger još dve godine na klupi Arsenala

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 00:20

Menadžer Arsenala Arsen Venger pristao je da produži ugovor za još dve godine, tako da će na klupi popularnog londonskog kluba sedeti do 2016.. Venger vodi „tobdžije” još od 1996, a portal goal.com prenosi da je odbio povišicu plate od milion funti, pa će i dalje zarađivati 7,5 miliona kao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.