V.Britanija bez Bajrona na OI

Izvor: B92, 21.Jun.2012, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V.Britanija bez Bajrona na OI

Košarkaš Šarlota Bajron Malens zbog povrede prsta na nozi neće igrati za reprezentaciju Velike Britanije na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu.

"Veoma je razočaravajuće što smo ostali bez Malensa, jer imamo veoma jaku ekipu u kampu", rekao je selektor Velike Britanije Kris Finč.

Ovaj 23-godišnji centar je rođen u SAD, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je u martu ove godine dobio dozvolu da nastupa za Veliku Britaniju, pošto mu je majka Britanka.

Velika Britanija je povredom Malensa ostala bez jednog od tri NBA igrača, pošto će na Olimpijskim igrama za tu reprezentaciju nastupati košarkaš Detroita Ben Gordon i igrač Čikaga Lu Deng.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. juna do 12. avgusta ove godine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Britanci bez zvezde Šarlota na OI

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2012

Veliki hendikep doživela je reprezentacija Velike Britanije, pošto zbog povrede prsta na Olimpijskim igrama u Londonu neće nastupiti Bajron Malens, košarkaš NBA ligaša Šarlota

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.