UEFA : Istraga protiv kijevskog Dinama zbog rasizma

Izvor: Blic, 23.Okt.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA : Istraga protiv kijevskog Dinama zbog rasizma

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv kijevskog Dinama zbog rasističkog ponašanja navijača na meču protiv Čelsija u Ligi šampiona.

Pristalice ukrajinskog tima napale su na tribinama četvoricu tamnoputih navijača, ali za sada nije poznato da li ima povređenih.

Odluka Disciplinske komisije biće poznata 27. oktobra, a pored toga Dinamo bi mogao da snosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posledice jer su stepenice na tribinama bile blokirane.

Dinamo je iz istih razloga kažnjen prošle sezone, zbog čega je morao jedan meč da igra pred deliminično zatvorenim stadionom.

Utakmica H grupe Lige šampiona između Dinama i Čelsija završena je 0:0.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evropska fudbalska unija protiv rasizma

Izvor: TV Arena Sport, 23.Okt.2015

UEFA je pokrenula istragu protiv kijevskog Dinama zbog rasističkog ponašanja navijača...Naime, navijači ukrajinskog tima napali su na tribinama četvoricu tamnoputih navijača. Za sada nije poznato da li na ovoj utakmici izmedju Dinama i Čelsija ima povredjenih...Podsećamo, Dinamo je i prošle...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.