TRANSFERI (22. avgust): Everton našao napadača od 30.000.000! Sautempton doveo zamnu za Van Dajka, Milan i Inter predstavili velika pojačanja

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (22. avgust): Everton našao napadača od 30.000.000! Sautempton doveo zamnu za Van Dajka, Milan i Inter predstavili velika pojačanja

Pratite sa nama dešavanja na fudbalskoj pijaci

To bilo sve za danas što se tiče dešavanja iz prelaznog roka. Podsetite se najvažnijih transfera dana.

- Nikola Kalinić potpisao za Milan.

- Žoao Kanselo promovisan kao novo pojačanje Intera

- Vesli Hud predstavljen u Sautemptonu kao pojačanje od17.0000.000 evra

22.53 - Nove informacije oko pregovora između Totenhema i Pari Sen Žerman za Serža Orijea. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sparsi nude 25.000.000 evra, Francuzi traže čak 30.000.000 za reprezentativca Obale Slonovače.

22.45 - Nica je večeras ispala u plej-ofu za Ligu šampiona, a njen plemjker Žan Mišel Seri se posle meča oprostio od saigrača. On je odigrao poslednji meč u dresu francuskog tima i sutra ujutro će doputovati u Barselonu na preglede i potpis ugovor sa katalonskim klubom u transferu teškom 40.000.000 evra.

22.35 - Ronald Kuman je sinoč rekao da su mu potrebna još dvojica napadača, a jedan od njih je Raul Himenez! Večerašnje informacije sa Ostrva glase da je Everton ponudio 30.000.000 evra za meksičkog napadača iz Benfike koji je ranije bio na mesti Vest Hema.

22.20 - Nema ništa od transfera Abdul Rahmana Babe iz Čelsija u Šalke. Defanzivac Plavaca se još oporavlja od povrede, ne može da prođe lekarske preglede i propala je priča o selidbi u Gelzenkirhen.

22.07 - Evo detaljnije informacije o Čelsiju i Drinkovteru. Plavci nude samo 16.500.000 evra za engleskog vezistu, a Lester traži neverovatnih 43.000.000 evra za svog repezentativca.

21.56 - Juventusov direktor Marota je potvrdio da nema ništa ni od dolaska Leonarda Spinacole iz Atalante. Mladi desni bek je Juventusov igrač na pozajmici u Atalanti do kraja sezone, Stara dama je želela pre vremena da okonča pozajmicu, igrač je želeo da se vrati u Torino, ali je Atalanta insistirala da se poštuje potpisani dogovor. Na kraju je Juve odustao i rešio da Spinacola provede još jednu sezonu u Bergamu.

21.47 - Još detalji dele Metjua Debišija od raskida ugovora sa Arsenalom i prelaska u Bešiktaš.

21.40 - Da li Filipe Kutinjo ostaje u Liverulu to još niko ne zna, ali Jirgen Klop tvrdi da nema nikakvih problema na relaciji sa Brazilcom i da on zbog prehlade ne konkuriše za tim. Opširnije OVDE. 

21.32 - Porto je odbio ponude Fenerbahčea i Marselja za kamerunskog napadača Vensana Abubakara i rešio je da ga zadrži u timu za aktuelnu sezonu.

21.20 - Sasuolo je ovog leta pretrpeo ozbiljne gubitke, ostao bez nekih od najboljih igrača i sada konačno sprema zvučno pojačanje. Neroverdi traže pravo pojačanje u napadu a želje su Leonardo Pavoleti i Duvan Zapata iz Napolija. Pavoletija traži i Kaljari, dok je Zapata meta Sampdorije i Torina, a Napulj će napustiti samo jedan od njih dvojice.

21.07 - Lokalna štampa u Valensiji tvrdi da Juventus i moskovski Spartak nisu jedini zainteresovani klubovi za Ezekijela Garaja. Štopera Valensije želi i Mančester Junajted koji bi u finišu prelaznog roka mogao da dostavi konkretnu ponudu za Argentinca.

20.58 - Čelsi sada razmišlja i o Idrizi Gaju iz Evertona kao pojačanju za vezni red s obzirom da pregovori oko Denija Drinkvotera iz Lestera ne idu u dobrom pravcu.

20.49 - ZVANIČNO: Milan je potpisao trgodišnji ugovor sa 19-godišnjim Tijagom Dijasom. Portugalski napadač stiže iz Benfike kao slobodan igrač, a lisabonskom klubu će pripasti 30 odsto od eventualne prodaje Dijasa u narednom transferu iz Milana.

20.40 - Midlzbro je odbio prvu ponudu Lila vrednu 10.000.000 evra za Adamu Traorea. Međutim, francuski klub ne odustaje i vratiće se sa novom ponudom. Midlzbro za Traorea traži 15.000.000 evra.

20.31 - ZVANIČNO: Sautemton je potvrdio Veslija Huda kao novo pojačanje! Opširnije OVDE.

20.20 - Neverovatne vesti stižu iz Katalonije. Barselona je zainteresovana za Nabija Keitu iz RB Lajpciga, za kojeg je nemački klub odbio 70.000.000 evra ponuđenih od strane Liverpula.

20.05 - Borusija Dortmund i Barselona su sve bliže dogovoru oko transfera Usmana Dembelea na Kamp Nou. A nemački klub već traži zamenu. Izbor je pao na Samua Kastiljeha iz Viljareala.

19.51 - Betis je novi u nizu klubova koji su zainetersovani za Arsenalovog Lukasa Pereza, ali on želi samo u Deportivo.

19.40 - Pisali smo o interesovanju Marselja za Dijega Kostu, a sada je poznata i visina prve ponude francuskog kluba. Marselj nudi Čelsiju 30.000.000 evra za španskog napadača. Teško da će Abramovič pristati na ovakvu ponudu...

19.31 - Hari Rednap i Sebatijen Basong ponovo zajedno. Iskusni defanzivac je slobodan igrač i počeo je sa treninzima u Birmingemu kod starog šefa kako bi se izborio za ugovor. Rednap i Basong su ranije uspešno sarađivali u Totenhemu.

19.20 - Real je oteo Atletiku maldu zvezdu Tea Ernandeza, a sada Jorgandžije spremaju sličan scenario. Simeone želi Realovog zadnjeg veznog Markosa Ljorentea koji u konkurenciji Kazemira i Kovačića ne može da se izbori za mesto u Zidanovom timu.

19.11 - Predsednik Olimpika iz Marselja je potvrdio da će njegov nklub do kraja prelaznog roka pokušati da dovede Musu Dembelea iuz Seltika.

19.00 - Vesli Hud se trenutno nalazi na lekarskim pregledima u Sautemptonu posle kojih će biti ozvaničen njegov 17.000.000 evra težak transfer iz Lacija.

18.50 - Vesti iz Španije glase da je Las Palmas dogovorio dolazak Barseloninog veziste Serđija Sampera. Detalji još nisu poznati...

18.41 - Emre Mor je promenio menadžera i više ga ne zastupa Ozkan Muci koji je godinama vodio brigu o njegovoj karijeri. Morova majka je optužila Mucija da je krivac za neuspeo transfer u Inter jer je tražio preveliku proviziju i došlo je do raskida saradnje. Muci se oglasio i tvrdi da će Emre Mor nastaviti karijeru u Milanu!

18.33 - Poslednje vesti glase da je Aleks Okslejd Čemberlen odbio ponudu Arsenala za novi ugovor i da želi u Čelsi koji će uskoro za njega ponuditi 38.000.000 evra.

18.22 - Francuski mediji javljaju da je Atalanta pobedila Nicu u trci za dvođenje Nampalisa Mendija iz Lestera. On je prošlog leta došao u Lester kao zamena za Kantea, ali je razočarao. Mada je imao i mnogo problema sa povredama...

18.12 - Dok priprema prodaju Fabinja u PSŽ, Monako traži zamenu za Brazilca. Jedna od želja je Leander Dendonker iz Anderlehta.

18.02 - ZVANIČNO: Iskusni Kristijan Ledezma je novi igrač švajcarskog Lugana. Argentinac je stigao kao slobodan igrač posle polusezone u Ternani i potpisao na gdinu dana. Najbolje partije je pružao igrajući za Lacio...

17.55 - Torino i dalje traže pojačanje koje bi bilo alternativa za Adema Ljajića u ofanzivnoj liniji tima. Odustali su od Mbajea Nijanga koji je na pragu moskovskog Spartaka, a alternative su Kišna iz Lacija i Markoš Lopeš iz Monaka. Obojica su prethodnu sezonu proveli na pozajmicama u Lilu.

17.45 - Neki izvori iz Italije javljaju da bi Stefano Okaka Čuka mogao da napusti Votford posle dolaska Andrea Greja jer će mu se smanjiti minutaža, a želi da bude standardan kako bi izborio mesto u reprezentaciji Italije za Mondijal u Rusiji narednog leta.

17.33 - Juventusov sportski direktor Đuzepe Marota je na promociji Matuidija rekao da Stara dama neće dovesti Keitu Baldea ili Patrika Šika ovog leta, da Ezekijel Garaj nije blizu i da Klaudio Markizio neće napustiti klub.

17.20 - ZVANIČNO: Žoao Kanselo je novi igrač Intera! Opširnije OVDE. 

17.11 - Suočen sa odlaskom Kilijana Mbapea, Monako je u žurbi da ronađe zamenu u napadu. Čitali ste o opcijama poput Andree Belotija, a u igri su Stevan Jovetić i Dijego Kosta. Tačnije, to su Monakove želje. A koliko su realne, saznaćemo u narednih desetak dana.

17.04 - Lacio traži zamenu za štopera Veslija Huda koji se seli u Sautempton. Pominjala su se brojna imena poput Ranokije, Palete, a sada se spekuliše sa imenom Jordija de Vijsa, mladog štopera PSV Ajndhovena.

16.55 - ODBIJENO! Gustavo Gomez ostaje u Milanu. Tačnije, ne ide u Fenerbahče. Upravo je završen sastanak Milana i Fenerbahčea na kojem su Rosoneri odbili ponudu turskog kluba da pozajmi Paragvajca s opcijom da ga otkupi na kraju sezone.

16.42 - ZVANIČNO: Blez Matuidi je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Juventusa! Iako je već debitovao za Juve u Seriji A?!

16.33 - Još jedan kolumbijski defanzivac stiže u Premijer ligu iz holandske Eredivizije? Svonsi je zainetersovan za desnog beka Santjaga Arijasa iz PSV Ajndhovena. U međuvremenu se čeka da Sem Klukas prođe lekarske preglede i bude zavnično promovisan na Libertiju.

16.21 - Nemački mediji javjaju da je Jirgen Klop naciljao još jedno pojačanje iz Bundeslige! Reč je o iskusnom defanzivcu Šalkea, Benediktu Hevedesu za kojeg je Klop spreman da plati 20.000.000 evra. Vest je lansirao Dojče Vele... 

16.10 - Mladi napadač Federiko Bonacoli je produžio ugovor sa Sampdorijom do 2021. godine i automatski je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u SPAL. Reč je o detetu Intera o kojem su se ispredale bajke i za kojeg su govorili da je naslednik Boba Vijerija...

16.03 - Novi kandidat za dovođenje Munira El Hadadija iz Barselone. Iako je Roma do sada bila favorit za njegovu kupovinu, javio se i Kristal Palas sa željom da angažuje mladog napadača Katalonaca.

15.51 - Artjom Dzjuba se nalazi na izlaznim vratima Zenita jer nije u planu Roberta Manćinija. Ruski napadač će najverovatnije biti pozajmljen nekom klubu do kraja sezone, a najozbiljniji kandidati za njegovo dovođenje su Lokomotiva i Krasnodar.

15.40 - Uprkos Lilovoj ponudi od 40.000.000 evra i činjenici da Antonio Konte jedva čeka da ga se reši, Miši Batšauaji nema nameru da se vraća u Francusku. Ostrvski mediji otkrivaju da Belgijanac nije zainteresovan za ponudu Lila.

15.29 - Kristal Palas je spremio 16.000.000 evra za Olivera Burka iz RB Lajpciga. Čeka se odgovor nemačkog bundesligaša...

15.15 - Dok se čeka da Davinson Sančes obavi lekarske preglede i kompletira transfer u Totenhem kao najskuplji igrač u istoriji kluba, Sparsi rade i na dovođenju drugog pojačanja. U toku su pregovori sa Pari Sen Žermenom oko Serža Orijea. Sveci traže 25.000.000 evra za svog beka i žuri im se zbog finansijskog fer-pleja.

15.02 - Pepe Reina bi mogao da odigra svoju poslednju sezonu u dresu Napolija, javlja Sport Medijaset. Naime, agenti španskog golmana i čelnici Napolija ne mogu da se dogovore oko visine plate, pošto Reina traži bar 2.500.000 po sezoni. Kako je već ušao u poslednju godinu ugovora, od januara bi Reina već mogao da pregovara sa novim poslodavcima, bez Napolijevog odobrenja.

14.57 - BOMBA: Barselona je dostavila novu ponudu za Usmana Dembelea na 130.000.000 evra! Plus, još 20.000.000 evra bonusa. Da vidimo kakav će sada biti odgovor čelnika Milionera.

14.43 - Pouzdani radio Monte Karlo, koji gotovo nikada ne greši o vestima sa fudbalskog tržišta, objavio je zanimljivu priču vezanu za Žan Mišela Serija. Naime, klauzula od 40.000.000 evra, o kojoj se poslednjih dana baratalo, istekla je poslednjeg dana jula! Nica će, zato, tražiti, više od Barselone. Odnosno, 40.000.000 evra obeštećenje, plus bonuse između 8.000.000 i 12.000.000 evra, plus igrača katalonskog giganta! Dakle, neće se Nica tek tako rešiti serija.

14.34 - Stefan Lihtštajner će, izgleda, verovatno ostati u Juventusu i posle leta. Što znači da će propasti transfer u Nicu, uprkos tome što je već dogovorio lične uslove saradnje. Videćemo da li će doći do nekog novog obrta?

14.23 - Davinson Sančez stigao je u London kako bi obavio medicinske preglede i potpisao za Totenhem. Transfer bi trebalo da iznosi oko 45.000.000 evra (?!), a ugovor će biti potpisan na šest godina. U međuvremenu, Totenhem će uraditi sve da Sančez nesmetano dobije radnu dozvolu.

14.10 - ZVANIČNO: Na sajtu Fudbalskog kluba Tenerife osvanula je vest - stigao je Filip Malbašić! Jedan od najboljih strelaca Superlige protekle sezone žvrljnuo je autogram na četvorogodišnji ugovor, a finansijski detalji i dalje su nepoznati.

13.49 - ZVANIČNO: Nikola Kalinić je novi fudbaler Milana. On je doveden na pozajmicu, uz obavezu kupovine narednog leta. Ali, ugovor je aktiviran do juna 2021. godine.

13.45 - Brajton se sprema za novu ofanzivu na Stevana Jovetića! Crnogorski as nedavno je odbio ponudu Njukasla, a u priči su još i Barnli i Sevilja. Čekamo rasplet.

13.16 - Mladi ofanzivni vezista Arsenala Jan Toral nalazi se na medicinskim pregledima u Halu.

12.59 - Barnli želi da angažuje reprezentativca Gane Abdul Mažeda Varisa iz Lorijana.

12.28 - Rafa Benitez je zasukao rukave i krenuo u poteru za Denisom Pretom. Njukaslovi skauti već su pratili Sampdorijinog vezistu protiv Beneventa, a povratne informacije koje je dobio bile su odlične. Sada od Sampdorije traži cifru.

12.15 - Kad smo već kod katalonskog giganta, Radio Barselona je ovog jutra potvrdila će klub krenuti u novu ofanzivu na Filipea Kutinja. Svesni su u Barsi da je Kutinjo nesrećan na Enfildu i da želi da ide i to žele da iskoriste. Sada je samo pitanje kako doći do prave formule, pošto Jirgen Klop tvrdoglavo odbija da sedne opet za sto sa ljudima iz Katalonije.

12.06 - Kristal Palas želi još jednog bivšeg igrača Crvene zvezde! U pitanju je nekadašnji štoper Ognjen Vranješ, član atinskog AEK od januara. U njegovom ugovoru nema nikakvih klauzula, ali AEK neće prihvatiti ponude slabije od 5.000.000 evra.

11.55 - Lionelu Mesiju se ne žuri sa potpisivanjem novog ugovora sa Barsom. Pojavila se priča da je Mančester Siti spreman da aktivira otkupnu klauzulu na 300.000.000 evra, ali Mesi želi da ostane. Doduše, sada čeka da vidi konačni rasplet prelaznog roka, da sačeka nova pojačanja i onda donese odluku. On ima načelni dogovor sa Barsom oko detalja novog ugovora, ali i dalje nije potpisan.

11.43 - Klaudio Markizio nije na prodaju, ni pod kojim uslovima. To je čvrst stav Juventusove vrhuške, kao odgovor na brojne spekulacije da je Milan jako blizu nove, senzacionalne kupovine.

11.38 - Izgleda da je Nikola Kalinić bio poslednji igrač kojeg će Milan dovesti ovog leta... Planski. Tako tvrdi generalni direktor Rosonera Marko Fasone.

„Presrećni smo zbog Kalinićevog dolaska. To je to, zasad, jer trenutno nismo isplanirali nikakve nove kupovine“.

S obzirom da je stiglo 11 pojačanja - dosta je.

11.33 - Pojavila su se nova imena zainteresovana za Gabrijela Barbosu Gabigola. To su Benfika i Malaga. Pregovori sa Sportingom su daleko od realizacije zbog toga što lisabonski klub ne želi da izdvaja ogroman novac za platu (2.700.000 evra godišnje). Iskreno, razumemo ih, jer niko ne želi da baca novac u bunar bez dna.

11.28 - I Fulam se pojačao. Stigao je levi bek Rafa Soareš iz Porta. On se trenutno oporavlja od povrede levog skočnog zgloba.

11.24 - Novajlija i u redovima Notingem Foresta. Iz Lidsa stiže vezista Lijam Bridkat za oko 1.100.000 evra. Ugovor će trajati tri godine.

11.20 - Hanover ima novog centarfora. Radi se o Žonatasu iz kazanjskog Rubina. Potpisan je ugovor na tri godine, transfer iznosi 9.000.000 evra, a Brazilac će nositi dres sa brojem „9“.

11.14 - Ne gleda Juventus samo Andresa Inijestu. Ovo je možda realnije rešenje u ovom trenutku. Torinski Tutosport tvrdi da je uspostavljen kontakt sa upravom Barselone i razmatra se mogućnost pozajmice Andrea Gomesa. Portugalac je nezadovoljan u Barsi i želi novi izazov. Verovatno bi u ceo dogovor, ako bi bio postignut, bila ubačena i opcija kupovine narednog leta.

10.55 - Još malo o Vest Bromu. Juče smo pisali da su VBA i Stouk krenuli na Totenhemovog Kevina Vimera, Dejli Mejl danas navodi da je u London stigla zvanična ponuda Kristal Palasa od 15.000.000 funti. Totenhem traži okruglo 20.000.000.

10.54 - Štoper Sautemptona Virdžij val Dajk trenira sa juniorima! Devet dana do kraja prelaznog roka klub i dalje odbija da ga proda. A on bi baš da ide.

10.51 - Mančester Siti ne uspeva da ubedi Vest Bromvič Albion da pusti Džonija Evansa za 20.000.000 evra (VBA traži 33.000.000), sledeća meta je - Ben Gibson iz Midlzbroa. Možda zvuči čudo, ali Gvardiola mora da vodi računa i o tome da u timu ima određeni broj domaćih igrača.

10.49 - Malo sumnjiva informacija iz Francuske, ali Onze Mondijal navodi da Olimpik Marselj ozbiljno traži špica i da su na spisku želja igrači poput Dijega Koste, Antonija Marsijala, Muse Dembelea i Vensana Abubakara. Ozbiljna imena.

10.43 - Barseloni posle odlaska Nejmara preti rastanak sa još jednim igračem koji je bio simbol stadiona Kamp Nou. Andres Inijesta je u intervjuu za Pais priznao da razmišlja o budućnosti, pošto mu uprava kluba nije ponudila novi ugovor, a sadašnji mu ističe sledećeg leta.

Istina je da su s javila neka osećanja koje pre nisam imao. Pre tri godine mi nije padalo na pamet da razmišljam o tome. Ali sada zaista mislim i o budućnosti. Svi želimo da budemo tamo gde nas cene i poštuju”, rekao je Inijesta, koga je ovog leta tražio Juventus.

Nije više u cvetu mladosti, ali bilo bi potpuno čudno videti ga u drugom dresu.

10.42 - Oba katalonska sportska dnevnika - Mundo Deportivo i Sport - navode da je dolazak Žan Mišela Serija u Barselonu 90 odsto gotova stvar. Navodno je blizu i Usman Dembele, ali toga smo se već naslušali.

10.40 - Potencijalno bomba dana! Ugledna Gazeta delo Sport tvrdi da je Monako rešio da u slučaju prodaje Kilijana Mbapea Pari Sen Žermenu veći deo novca izdvoji kako bi iz Torina doveo Andreu Belotija. Nema direktnih pregovora između dva kluba, ali su Kneževi navodno raspoloženi da aktiviraju otkupnu klauzulu od 100.000.000 evra.

10.38 - Dići će se prašina u Anderlehtu. Mile Svilar verovatno ide u Benfiku, šampion Belgije traži trećeg golmana i izgleda ga je pronašao u holandskom Telstaru. Zove se Boj de Jong, a otac mu je Maks de Jong - trener golmana u Anderlehtu. Sukob interesa?

10.32 - Marsel Tiseran iz Ingolštata u Volfzburg. Ko ne zna, u pitanju je 24-godišnji denfazivac iz Konga, koji je ponikao u Monaku. Vukovi imaju opciju da ga otkupe. Pratilis u ga i RB Lajcpig i Sent Etjen. Prošlog leta, Ingolštat je Monaku platio 5.500.000 evra za Tiserana.

10.29 - Krenimo iz Italije. Pominjao se Andrea Ranokija, ali izgleda da je prvi pik Lacijeve uprave da zameni Veslija Huda - ide u Sautempton za 18.600.000 evra - Augzburgov austrijski štoper Martin Hintereger. Koštao bi oko 5.000.000 evra.

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport dobro vam jutro i dobro došli u još jedno celodnevno druženje i praćenje zbivanja na transfer pijaci. Pre nego što počnemo, podsetite se OVDE šta smo to imali priliku da vidimo juče.

Takođe, sve vesti sa transfer pijace možete videti i klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2017", ili odlaskom na specijal PRELAZNI ROK.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TRANSFERI (23. avgust): Gvardiola kupuje još jednog beka! Juventus - Hevedes, Malaga - Grenije, Barselona - Vilijan, Bornmut - Grej

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2017, 10:06

Pratite sa nama dešavanja na fudbalskoj pojaci..Još jedan transfer dan je za nama, a zbog obaveza u Ligi šampiona i Liga kupu Engleske, klubovi su bili poprilično rezervisani. Ipak, bilo je poslova pa da ih još jednom apsolviramo pre nego što se rastanemo...- Portugalac Eder se preselio u Lokomotivu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.