TEŽAK POSAO ZA ZVEZDU: Atinjani doveli STRAŠNOG igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK POSAO ZA ZVEZDU: Atinjani doveli STRAŠNOG igrača (FOTO)

Ostaće u glavnom gradu Grčke do kraja sezone.

Košarkaški klub Panatinaikos zvanično je saopštio da je u svoje redove na pozajmicu doveo Alesandra Đentilea koji će u zelenom dresu igrati do kraja sezone.

VEĆ SU NAVIKLI: Zvezdaška DRUGA KUĆA je mnogo VELIKA i izgleda ovako (FOTO)

Đentile je prvi deo sezone proveo u ekipi Armani iz Milana gde je bio saigrač Miroslavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Raduljici i Milanu Mačvanu. Član Armanija je bio od decembra 2011. Početkom ovog meseca počele su spekulacije da će Đentile napustiti Milano, a reprezentativac Italije dogovorio se sa čelnicima kluba da ode na pozajmicu, ali isključivo u tim koji igra Evroligu.

ZVEZDA NIJE MENJALA CENE: Počinje prodaja karata za Real

TEK SE SAD NEĆE ČUTI HIMNA: Nova velika NEPRAVDA Evrolige prema Zvezdi (FOTO)

Od početka sezone u Evroligi Đentile je za Armani prosečno postizao 10,8 poena uz tri skoka i 2,4 asistencije. Sa Armanijem je dva puta bio šampion Italije, a osvojio je i po jedan Kup i Superkup Italije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barton na mestu uspeha

Izvor: Mondo, 20.Dec.2016, 19:22

Prekaljeni fudbaler sredine terena od januara će ponovo igrati za Barnli, kome je prošle sezone pomogao da se vrati u Premijer ligu...Kontroverzni "vezista" Džoi Barton (34) dogovorio se sa čelnicima Barnlija i drugi deo sezone će provesti u klubu sa kojim se proletos iz Čempionšipa plasirao u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.