Barton na mestu uspeha

Izvor: Mondo, 20.Dec.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barton na mestu uspeha

Prekaljeni fudbaler sredine terena od januara će ponovo igrati za Barnli, kome je prošle sezone pomogao da se vrati u Premijer ligu.

Kontroverzni "vezista" Džoi Barton (34) dogovorio se sa čelnicima Barnlija i drugi deo sezone će provesti u klubu sa kojim se proletos iz Čempionšipa plasirao u Premijer ligu.

Barton je potom prešao u Glazgov Rendžerse, ali je njihov dvogodišnji ugovor, posle nekoliko incidenata (fizički sukob sa saigračem, optužbe da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kladio), raskinut već početkom novembra.

Nekadašnji član Kvins Park Rendžersa, Njukasla i Mančester sitija od tada je redovan na treninzima Barnlija, tako da je prošao period ponovnog prilagođavanja i mogao bi da pomogne "klaretsima" od samog početka 2017. godine.

Barton je zvanično proglašen Barnlijevim fudbalerom sezone 2015/16, a uz to bio izabran u idealni tim Čempionšipa.

Barnli je trenutno 16. na tabeli Premijer lige sa 17 bodova iz 17 kola.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Barnli - Bartonova sigurna kuća

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2016

Iskusni engleski vezista već je nosio dres ovog tima u sezoni 2015/2016. kada je kao prvoplasirani tim Čempionšipa obezbedio promociju u Premijer ligu..Nakon velikih neprilika u Rendžersu, suspenzije, a onda i raskida ugovora, nestašni Džoi Barton se vratio u Barnli, za koji će nastupati do kraja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.